Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nekropolie i problem z artykułowaniem myśli ;)

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://img460.imageshack.us/img460/1607/funnytombstone043xf.jpg

Nie widzę. :(

A chciałabym. :oops:

Ktoś mi pokaże? :oops: :D

http://www.blaise.us/emots/brows.gif

Bardziej łopatologicznie poproszę, Kapitanie. :oops:

Ja prosta baba ze wsi jestem, nie rozumim tych tam ukrytych wiadomości. :(

A ciekawa jestem... :oops:

Depesiu, Kapitan jest człekiem bardzo kulturalnym.

Skoro się domagasz... trudno. Podpowiem. Czytaj pionowo. :wink: :D

Czy nasi drodzy zmarli naprawde potrzebuja wielkiego, wypolerowanego nagrobka ? ? ?

.

Pewnie, że nie. To my tego potrzebujemy. Mojej babci wrzuciłam do grobu bukiecik lwich paszczy, bo bardzo lubiła je za życia - ale tak między nami mówiąc, to nie sądzę, żeby jej sie na coś przydały ;-)

Te wszystkie ceremonie, rytualy, pomniki i pamiatki są potrzebne nam, żebyśmy się nie oderwali od tradycji i naszej przeszłości. Robią lepszą robotę, niż by się mogło wydawać, chociaż praktycznego znaczenia nie mają żadnego.

A tablice nagrobne są duże, bo trzyma się na nich miejsce dla nastepnych członków rodziny...

O ja durnowata! :oops: :lol:

Ja głupia c.ipa, czytałam pionowo (tak myslałam, że cos z tego), ale całe wyrazy, a skoro mi nie wychodziło, to jak w dym do Kapitana. :lol:

Dziękuję, Tomku - czasami człowiek jest znacznie głupszy, nizby to mogło się wydawać... :oops: :lol:

Dlatego mogę śmiało wziąc udział w konkursie. :D

Lumpowi lump się podoba. :D

Opinie lumpa sa kontrowersyjne , ale mam wrazenie ze nikogo nie obraza.

Nooo

Dodam, że ja bym już dawno zwiędła, jakbym miała przeciwko sobie taką gromadkę, z której części w ogóle nie obchodzą moje poglądy, a tylko szuka okazji, żeby dowalić ;-)

W kupie, jak to mówią, raźniej :-)

Ale i tak niech żyją ekscentrycy. Mówię to z przekonaniem i pewną dawką zazdrości :-)

Opinie lumpa sa kontrowersyjne , ale mam wrazenie ze nikogo nie obraza.

Jak dla mnie lump praski jest ok.

A moze sie myle?

:D :D :D

Zajrzyj do wątka "Gęś z kogutem" i przeczytaj co napisałeś 19.12.2007 r. o godź 16.33

o jaaaaaa, wrzuć link.

mnie obraża bo mi każe dom wpasować w estetykę cmentarną co mnie dotyka do żywego i tym samym pluje mi za koszulę.

Lumpie praski .... ten twoj znajomy ogrodnik rzeczywiscie glupi .... :D

Ty mylisz i mieszasz watki ,obrazasz forumowiczow i sprawiasz ze slowo ekologia coraz czesciej kojarzy sie z pieniactwem i awantura.

Chcesz nawracac ludzi na ekologie..... to najpierw zdobadz jakas wiedze w tym zakresie , bo z tego co tu wypisujesz wynika ze masz pojecie blade.

PS

Lesnik to nie mysliwy ....... :wink:

Lumpie praski .... ten twoj znajomy ogrodnik rzeczywiscie glupi .... :D

Ty mylisz i mieszasz watki ,obrazasz forumowiczow i sprawiasz ze slowo ekologia coraz czesciej kojarzy sie z pieniactwem i awantura.

Chcesz nawracac ludzi na ekologie..... to najpierw zdobadz jakas wiedze w tym zakresie , bo z tego co tu wypisujesz wynika ze masz pojecie blade.

PS

Lesnik to nie mysliwy ....... :wink:

Pomimo tych slow mam wrazenie , ze na tym forum lump praski czesto jest flekowany za kontrowersyjnosc swych opinii.