KiZ 04.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A dlaczego ci sie komponuje ? Strasznie mnie zaciekawiles musze przyznac. Poczekaj aż wróci do korzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 http://img460.imageshack.us/img460/1607/funnytombstone043xf.jpg Nie widzę. A chciałabym. Ktoś mi pokaże? http://www.blaise.us/emots/brows.gif Bardziej łopatologicznie poproszę, Kapitanie. Ja prosta baba ze wsi jestem, nie rozumim tych tam ukrytych wiadomości. A ciekawa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no widzisz, depesia .... a mnie wierszyka o murzynku nie chciał powiększyć ... a też się tłumaczyłam że prosta baba ze wsi jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No nie gadaj - nie chce kobietom pomóc w poszerzeniu horyzontów? Oooo, Kapitanie, miałam o Tobie lepsze mniemanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Depesiu, Kapitan jest człekiem bardzo kulturalnym. Skoro się domagasz... trudno. Podpowiem. Czytaj pionowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Tak sobie latam dziś po forum.. domy, nauczyciele, nagrobki, lampiony.. kiedyś ogródki były....kreciki.Proponuję konkurs.Co podoba się lumpowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Tak sobie latam dziś po forum.. domy, nauczyciele, nagrobki, lampiony.. kiedyś ogródki były....kreciki. Proponuję konkurs. Co podoba się lumpowi? niestety jest jedna (zapewne jedyna) "rzecz" co się lumpowi podoba to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 04.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 na Twoje "problemy" z estetyką zabudowy, zarówno miast, wsi, jak i nekropolii jest sposób przejmij władzę, zostań fuhrerem i zaprowadź swój ład, który przetrwa 1000 lat fajny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czy nasi drodzy zmarli naprawde potrzebuja wielkiego, wypolerowanego nagrobka ? ? ? . Pewnie, że nie. To my tego potrzebujemy. Mojej babci wrzuciłam do grobu bukiecik lwich paszczy, bo bardzo lubiła je za życia - ale tak między nami mówiąc, to nie sądzę, żeby jej sie na coś przydały Te wszystkie ceremonie, rytualy, pomniki i pamiatki są potrzebne nam, żebyśmy się nie oderwali od tradycji i naszej przeszłości. Robią lepszą robotę, niż by się mogło wydawać, chociaż praktycznego znaczenia nie mają żadnego. A tablice nagrobne są duże, bo trzyma się na nich miejsce dla nastepnych członków rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Depesiu, Kapitan jest człekiem bardzo kulturalnym. Skoro się domagasz... trudno. Podpowiem. Czytaj pionowo. brawo ten Pan, wygrał Pan... hmm. co by tu.. aha - wygrał Pan cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 O ja durnowata! Ja głupia c.ipa, czytałam pionowo (tak myslałam, że cos z tego), ale całe wyrazy, a skoro mi nie wychodziło, to jak w dym do Kapitana. Dziękuję, Tomku - czasami człowiek jest znacznie głupszy, nizby to mogło się wydawać... Dlatego mogę śmiało wziąc udział w konkursie. Lumpowi lump się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ...Lumpowi lump się podoba. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 04.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Opinie lumpa sa kontrowersyjne , ale mam wrazenie ze nikogo nie obraza.Jak dla mnie lump praski jest ok.A moze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Opinie lumpa sa kontrowersyjne , ale mam wrazenie ze nikogo nie obraza. Jak dla mnie lump praski jest ok. A moze sie myle? Zajrzyj do wątka "Gęś z kogutem" i przeczytaj co napisałeś 19.12.2007 r. o godź 16.33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Opinie lumpa sa kontrowersyjne , ale mam wrazenie ze nikogo nie obraza. Nooo Dodam, że ja bym już dawno zwiędła, jakbym miała przeciwko sobie taką gromadkę, z której części w ogóle nie obchodzą moje poglądy, a tylko szuka okazji, żeby dowalić W kupie, jak to mówią, raźniej Ale i tak niech żyją ekscentrycy. Mówię to z przekonaniem i pewną dawką zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Opinie lumpa sa kontrowersyjne , ale mam wrazenie ze nikogo nie obraza. Jak dla mnie lump praski jest ok. A moze sie myle? Zajrzyj do wątka "Gęś z kogutem" i przeczytaj co napisałeś 19.12.2007 r. o godź 16.33 o jaaaaaa, wrzuć link. mnie obraża bo mi każe dom wpasować w estetykę cmentarną co mnie dotyka do żywego i tym samym pluje mi za koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Lumpie praski .... ten twoj znajomy ogrodnik rzeczywiscie glupi .... Ty mylisz i mieszasz watki ,obrazasz forumowiczow i sprawiasz ze slowo ekologia coraz czesciej kojarzy sie z pieniactwem i awantura. Chcesz nawracac ludzi na ekologie..... to najpierw zdobadz jakas wiedze w tym zakresie , bo z tego co tu wypisujesz wynika ze masz pojecie blade. PS Lesnik to nie mysliwy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 04.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Lumpie praski .... ten twoj znajomy ogrodnik rzeczywiscie glupi .... Ty mylisz i mieszasz watki ,obrazasz forumowiczow i sprawiasz ze slowo ekologia coraz czesciej kojarzy sie z pieniactwem i awantura. Chcesz nawracac ludzi na ekologie..... to najpierw zdobadz jakas wiedze w tym zakresie , bo z tego co tu wypisujesz wynika ze masz pojecie blade. PS Lesnik to nie mysliwy ....... Pomimo tych slow mam wrazenie , ze na tym forum lump praski czesto jest flekowany za kontrowersyjnosc swych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 04.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A ja myślę, ze mój szacowny przedmówca Goni_Mnie_Peleton w przytoczonym poście sprzed roku bardzo zgrabnie podsumował i trafnie ujął to co stało się przedmiotem offu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Pomimo tych slow mam wrazenie , ze na tym forum lump praski czesto jest flekowany za kontrowersyjnosc swych opinii. prędzej niedorzeczność kontrowersja=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts