Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zaczepia (brzydkie domy, nieekologiczny styl życia, okropne ogrody, paskudne cmentarze) - no to ma, czego chciała. :D

Ja tam generally lubię lumpa, choć czasem głupio gada. :lol:

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pomimo tych slow mam wrazenie , ze na tym forum lump praski czesto jest flekowany za kontrowersyjnosc swych opinii.

kontrowersyjnosc ? no proszę Cię :D

granaty zaczepne rzuca.

ale grunt ,że się dobrze bawi . no i git :D

może w filharmonii przerwę mają :D

:D :D :D :D

Goni , dzieki za wsparcie., bardzo mi milo,jestes spoko gosc , mimo, ze w kwestii kretow zostane przy swoim zdaniu.......... poza tym .....wiesz, to jest niezla zabawa :D :D :D

Lubie ich troche podraznic ........niech pokaza kly :D :D :D z grajdolka :D

Mnie nie przeraza osoba o innych pogladach, innym kolorze skory, brzydkim uzebieniu, biednie ubrana, z depresja, czy bez depresji, ale duzych grobowcow z lastryko nie lubie i juz. No i te lampiony.......no, nie. To porazajace ....... :D :D :D :D

Ja tam najbardziej lubie kwatere Powstancow na Powazkach - proste , brzozowe krzyze i juz.

Natomiast ............ z drugiej strony....na takim lastryko ...wygodnym....to mozna rozpic flaszencje ....iw ramach slowianskiej tradycji obiat dla zmarlych.

Przy ladnej pogodzie, oczywiscie. :D :D :D

To Himilsbach robil chyba takie male party od czasu do czasu ....byl kamieniarzem z zawodu. :D :D :D

wiesz, to jest niezla zabawa :D :D :D

Lubie ich troche podraznic ........niech pokaza kly :D :D :D z grajdolka

zieeeeeeeeeeew

kiedyś się wykrwawisz chociaż sam proces jest dość nudny, lepki i na poziomie show raczej odpustowy ale kontynuuj kontynuuj, popatrzymy sobie jak to eeeee draznisz tylko kogo to tak naprawdę drażni?

Zosiu, mogę Ci podesłać namiar na mojego kamieniarza, fajne lastryka robi i nawet czarne kamienne, prawdziwe, też robi. :D

A jakie lampy fajne! 8) :D

Ja obstaluję sobie wielki, z lampami, czerwony.

Z wielką tablicą. :D

Niech uczą się czytać, a co. 8)

Zyjesz tyle , ile zyjesz w pamieci ludzi....a jak nie zdazyles sie wyrobic zeby cie pamietali i to pamietali dobrze to zadne lastryko nie pomoze........ :D :D

Oj tam. jedni mają lastryko, inni powstańczy krzyż, a jeszcze inni anioła, znicz i napis "mgr inż." . To są wszystko gadżety, które wspomagają naszą pamięć i dają nam przyczepność i trzeba je docenić. Rzeczy ulotne wymagają materialnych symboli.

Zosiu, mogę Ci podesłać namiar na mojego kamieniarza, fajne lastryka robi i nawet czarne kamienne, prawdziwe, też robi. :D

A jakie lampy fajne! 8) :D

Ja obstaluję sobie wielki, z lampami, czerwony.

Z wielką tablicą. :D

Niech uczą się czytać, a co. 8)

depsiu - obstaluj dwa, aby z duza plyta , zeby rodzina mogla wygodnie "tradycyjny slowianski obiat " zjesc :D

podobno w celtyckiej tradycji zeszly czlonek rodziny usadzany byl przy

przy stole - do ostatniej wieczerzy, uczestniczyl raczej biernie - ale byl :D

stad mowia, ze jedyna roznica pomiedzy irlandzkim weselem i stypa jest taka

- ze na stypie jeden mniej do picia :roll:

teraz czekam na cenne komentarze lumpa w sprawie epitafium :D

zaocznie zgadzam sie na : God bless America :D

Rozczarowałaś mnie - taka mądra a tak łatwo nasiąkłaś atmosferką zza wody. Nie lepiej z tradycją coś yyyy jakby eutopejskiego w stylu : God Save the Queen i bardziej swojsko i płciowo pasuje (hmmm chociaż w sumie America TO TEZ KOBIETA)

:D :D :D :D

Goni , dzieki za wsparcie., bardzo mi milo,jestes spoko gosc , mimo, ze w kwestii kretow zostane przy swoim zdaniu.......... poza tym .....wiesz, to jest niezla zabawa :D :D :D

Lubie ich troche podraznic ........niech pokaza kly :D :D :D z grajdolka :D

Mnie nie przeraza osoba o innych pogladach, innym kolorze skory, brzydkim uzebieniu, biednie ubrana, z depresja, czy bez depresji, ale duzych grobowcow z lastryko nie lubie i juz. No i te lampiony.......no, nie. To porazajace ....... :D :D :D :D

Ja tam najbardziej lubie kwatere Powstancow na Powazkach - proste , brzozowe krzyze i juz.

warszawianka od siedmiu boleści ............w obszarpanych dżinsach i wymietych koszulach z żabotem .................sie stroicie w" tey stolycy........"

Zyjesz tyle , ile zyjesz w pamieci ludzi....a jak nie zdazyles sie wyrobic zeby cie pamietali i to pamietali dobrze to zadne lastryko nie pomoze........ :D :D

Oj tam. jedni mają lastryko, inni powstańczy krzyż, a jeszcze inni anioła, znicz i napis "mgr inż." . To są wszystko gadżety, które wspomagają naszą pamięć i dają nam przyczepność i trzeba je docenić. Rzeczy ulotne wymagają materialnych symboli.

lumpie ty to masz szczęście na trwałe wpiszesz się w naszą pamięć c, a lampiony i tak będziemy ci stawiać te najbardziej jaskrawe, z figurkami w środku i nawet z melodyjką............ :D :D :D :D

lumpie ty to masz szczęście na trwałe wpiszesz się w naszą pamięć c, a lampiony i tak będziemy ci stawiać te najbardziej jaskrawe, z figurkami w środku i nawet z melodyjką............ :D :D :D :D

taki:

http://www20.patrz.pl/u/f/07/12/58/71258.jpg

Rozczarowałaś mnie - taka mądra a tak łatwo nasiąkłaś atmosferką zza wody. Nie lepiej z tradycją coś yyyy jakby eutopejskiego w stylu : God Save the Queen i bardziej swojsko i płciowo pasuje (hmmm chociaż w sumie America TO TEZ KOBIETA)

Europa jest passe .. trup sie sciele gesto po chodnikach tutaj,

zanim przykryje go lastriko.

Czytalbys uwaznie forum - uniknalbys rozczarowan ;)

Tradycja, terazniejszosc i od dzisiaj jasna przyszlosc to Ameryka :D

A to ze Ameryka jest kobieta - odkryl jakis czas temu Woody Alen :

"Moje życie jest żałosne. Ostatni raz byłem w kobiecie zwiedzając Statuę Wolności "

Może i masz rację wszak jakieś złe musi mnie pchać do opentańczego wręcz pragnienia wejścia w Statuę a może to ten wewnętrzny przymus kochania ojczyzny wszystkich - Ameryki. Zanim jednak zlecę przykrycie mego truchła gwieździstym sztandarem a następnie lastrikiem, będę wielbił naszego nowego prezydenta a nie tę okropną starą królową która jako symbol europejskiego monarchizmu jest jak słusznie twierdzisz passe ( a nawet demodee)

Obstalowałam piekne dwa czerwone, z dużymi tablicami i czterema lampionami każdy. 8)

Możemy nawet sobie dodać jakiś kawałek lastrika w gratisie. :D

I jeszcze betonowego aniołka. :D

Znicze z pozytywką już zamówione. :lol: