Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nekropolie i problem z artykułowaniem myśli ;)

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na warszawskim cmentarzu bródnowskim jest grób jednego z królów cygańskich. Tam są dopiero przyjęcia. :))))

eee tam legendą...wystarczy mieć zgraną , zwartą i zawsze gotową na imprezy paczkę :wink: :lol:

Daggulka, jak już na nas przyjdzie kreska to (miejmy nadzieję) nasza zgrana paczka będzie w wieku wykluczającym huczne imprezy na świezym powietrzu :-)

Natomiast potomni...no cóż...na grób Jima ciągną jak muchy, ale to trzeba sobie zasłużyć, i zejść z tego świata z odpowiednimi fajerwerkami ;-)

taki:

http://www20.patrz.pl/u/f/07/12/58/71258.jpg

Ale czad

chociaż chyba niezamierzenie producent tego cuda osiagnął efekt czarnego humoru...

promocja ma swoje prawa ;)

zawolanie jak najbardziej trafne, w końcu dla zdrowotności warto się czasem odrobinę przewietrzyć

choć nie wiem, czemu "ich troje" - chyba nie ma zbyt wielu takich małych nekropolii, zatem produkcja masowa będzie nieopłacalna

ale gdyby to śpiewał jakiś band w rodzaju "All together now" czy zacna skądinąd grupa "The Zombies", to kto wie :roll:

No z tym giezłem to mnie trochę zastrzeliłeś. :oops:

Fakt, zewłok powinien być w coś odziany.

Widział ktoś lumpa?

Porada potrzebna co do fasonu i koloru, przecież nie moge odstawać. :lol:

Z tym prywatnym cmentarzem........Paty, to jednak jest pomysl.

Dlaczego nie mialoby byc cmentarza gdzie w zalozeniu tylko albo proste krzyze albo skromne tabliczki z napisaem i na kazdym grobie rodzina musialby posadzic drzewo , jakies rosliny i dbac o nie....... .

I bylby park ........ gdzie fikalyby krety . 8) a nie makabryczne i drogie lastryko albo granit z wygibaskami ........

Wata cukrowa przy bramie bylaby oczywiscie jak najbardziej dozwolona. 8) 8)

Dobra rzecz, po tych lastrykach ......uchhhh. 8) 8)

To co widziałam w tym roku przy cmentarzu przeszlo moje najśmielsze oczekiwania: regularny odpust :o :-?

Stragany z balonami, zabawkami :o :o

W sumie jak jest okazja zarobic, to co?? Pohandlowac można, nie?? :o

Mało tego, znaleźli się DEBILNI rodzice, którzy kupili dzieciom baloniki.......

Opadły mi ręce :cry: :cry: :cry:

To co widziałam w tym roku przy cmentarzu przeszlo moje najśmielsze oczekiwania: regularny odpust :o :-?

Stragany z balonami, zabawkami :o :o

W sumie jak jest okazja zarobic, to co?? Pohandlowac można, nie?? :o

Mało tego, znaleźli się DEBILNI rodzice, którzy kupili dzieciom baloniki.......

Opadły mi ręce :cry: :cry: :cry:

W Gdyni też już kiedyś próbowano, ale już przywrócono normalność. Czekałem tylko aż się karuzel i diabelski młyn pojawi, do wtóru ze strzelnicą i samochodzikami elektrycznymi :roll: Uff - pozostało swojsko, jedynie pojedynczy dziadek z harmonią 8)