Stokrotka 05.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 O, kochani, powoli powoli. Myślicie, że tak ludzie będą przychodzić na Waszych lastrikach imprezować? To najpierw trzeba zostać legendą za życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nie ma sprawy, więcej problemu stworzy lastryczko, trza będzie zazbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee tam legendą...wystarczy mieć zgraną , zwartą i zawsze gotową na imprezy paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Na warszawskim cmentarzu bródnowskim jest grób jednego z królów cygańskich. Tam są dopiero przyjęcia. ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 06.11.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 eee tam legendą...wystarczy mieć zgraną , zwartą i zawsze gotową na imprezy paczkę Daggulka, jak już na nas przyjdzie kreska to (miejmy nadzieję) nasza zgrana paczka będzie w wieku wykluczającym huczne imprezy na świezym powietrzu Natomiast potomni...no cóż...na grób Jima ciągną jak muchy, ale to trzeba sobie zasłużyć, i zejść z tego świata z odpowiednimi fajerwerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No coś Ty, Stokrotka - nie przyjdziesz do mnie na imprezę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 taki: http://www20.patrz.pl/u/f/07/12/58/71258.jpg Ale czad chociaż chyba niezamierzenie producent tego cuda osiagnął efekt czarnego humoru... promocja ma swoje prawa zawolanie jak najbardziej trafne, w końcu dla zdrowotności warto się czasem odrobinę przewietrzyć choć nie wiem, czemu "ich troje" - chyba nie ma zbyt wielu takich małych nekropolii, zatem produkcja masowa będzie nieopłacalna ale gdyby to śpiewał jakiś band w rodzaju "All together now" czy zacna skądinąd grupa "The Zombies", to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bo to kameralnie miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 06.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No coś Ty, Stokrotka - nie przyjdziesz do mnie na imprezę? Spox. Tylko wczesniej podaj termin i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 czarno się robi. DPSia, a Ty juz obstalowałaś giezło do trumny... wiesz, żebys na własnym lastriko nie wyglądała jak jakis obwieś tylko prawdziwa cmentarna elegantka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No z tym giezłem to mnie trochę zastrzeliłeś. Fakt, zewłok powinien być w coś odziany. Widział ktoś lumpa? Porada potrzebna co do fasonu i koloru, przecież nie moge odstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 06.11.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Widział ktoś lumpa? Porada potrzebna co do fasonu i koloru, przecież nie moge odstawać. Ponoc lump rzuca granaty zaczepne. He he dobre. Nie tylko on jak widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ...Widział ktoś lumpa? Pewnie jeszcze świętuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.11.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Z tym prywatnym cmentarzem........Paty, to jednak jest pomysl. Dlaczego nie mialoby byc cmentarza gdzie w zalozeniu tylko albo proste krzyze albo skromne tabliczki z napisaem i na kazdym grobie rodzina musialby posadzic drzewo , jakies rosliny i dbac o nie....... . I bylby park ........ gdzie fikalyby krety . a nie makabryczne i drogie lastryko albo granit z wygibaskami ........ Wata cukrowa przy bramie bylaby oczywiscie jak najbardziej dozwolona. Dobra rzecz, po tych lastrykach ......uchhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.11.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 lump martwi się o USA.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.11.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie musze......us zawsze sie wygrzebie. Prezydentem zostal nauczyciel akademicki, wykladowca prawa konstytucyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wata cukrowa przy bramie bylaby oczywiscie jak najbardziej dozwolona. To co widziałam w tym roku przy cmentarzu przeszlo moje najśmielsze oczekiwania: regularny odpust Stragany z balonami, zabawkami W sumie jak jest okazja zarobic, to co?? Pohandlowac można, nie?? Mało tego, znaleźli się DEBILNI rodzice, którzy kupili dzieciom baloniki....... Opadły mi ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wata cukrowa przy bramie bylaby oczywiscie jak najbardziej dozwolona. To co widziałam w tym roku przy cmentarzu przeszlo moje najśmielsze oczekiwania: regularny odpust Stragany z balonami, zabawkami W sumie jak jest okazja zarobic, to co?? Pohandlowac można, nie?? Mało tego, znaleźli się DEBILNI rodzice, którzy kupili dzieciom baloniki....... Opadły mi ręce W Gdyni też już kiedyś próbowano, ale już przywrócono normalność. Czekałem tylko aż się karuzel i diabelski młyn pojawi, do wtóru ze strzelnicą i samochodzikami elektrycznymi Uff - pozostało swojsko, jedynie pojedynczy dziadek z harmonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 06.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Przy płonącym gettcie karuzela juz byla.Idealni nie jestesmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 pisz za siebiebo nie "my" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts