Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nekropolie i problem z artykułowaniem myśli ;)

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja wiem - przeczytalam.

Wiem co mowie - wroc do pracy .

Moze nie w to samo miejsce - ale wroc do pracy.

Myślisz, że to coś da??? NIe potrafię się skoncentrowac, myślki krążą wokół jednego tematu, płacz mam na końcu nosa :cry:

Jak można pracować w takim stanie???

Praca cie z m u s i do skupienia sie na czym innym .

To nic, ze bedziesz plakac pare razy w ciagu dnia, trzeba plakac ...tak bedzie przez rok, ostro, tez przez to przeszlam.

Nawet jesli zobaczysz znajoma sylwetke, albo cos co bedzie przypominac .........ale praca pomaga, naprawde.

Wroc do pracy.

To nic, ze bedziesz plakac pare razy w ciagu dnia, trzeba plakac ...tak bedzie przez rok, ostro, tez przez to przeszlam.

Nawet jesli zobaczysz znajoma sylwetke, albo cos co bedzie przypominac .........ale praca pomaga, naprawde.

Wroc do pracy.

Cóś ci powiem niewiasto.

Jesteś brzydka jak wezwanie na komisariat.

A mnie rusza to powszechne oburzanie się na tych wstrętnych artystów, którzy kolaborowali.

1/ A Wy albo Wasi Rodzice nie żyliście w tym systemie i nie byliście lojalni wobec tej władzy? Sami opozycjoniści chyba w tym PRL-u byli, też coś.

2/ Nie ma prawa wypowiadac się o współpracy innych ludzi ktoś, kto na własnej skórze nie doświadczył szantażu - a to utratą pracy i wilczym biletem, a więc utratą podstaw bytu rodziny, a to naruszeniem nietykalności cielesnej dziecka, starej matki czy jeszcze kogoś z rodziny, albo ich zniknięciem.

Znacie to? "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono".

3/Jeżeli nawet artysta świnią był - to wpływa na ocenę jego twórczości? Oceniajmy twórczość, nie artystę.

No to sobie pogadałam. 8)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mamy kolejny punkt zapalny :cry: :cry: :cry: (oprócz kotów :lol: )

Kaśka, nie bucz. :D

To kiedy do mnie zajedziesz, żebyśmy się zapaliły? :D

Aha - lump ma rację, wyjście między ludzi i konieczność oderwania myśli pomaga.

I nawet wezwanie na komisariat tego nie zmieni. :wink:

Barbossa, DPSia, obiecajcie mi, że się kiedyś razem nawalimy.

Ja tam chętnie, ekonomiczna bardzo jestem, bo po 2-3 kieliszkach już jestem nawalona. :D

To kiedy przyjeżdżacie? :D

a o mnie * byłej narzeczonej to już nikt nie pamięta :roll: .... aleś się szybko pocieszył - teraz do Depesi naszej nawija - a ja Cię za takiego grzecznego miałam :roll:

Daggulka, no coś Ty! :o

Ja to Sołtysa tylko uważam. 8) :D

Dawaj do nas, będziem razem wszystkie się nawalać. :lol:

Nawet nie masz pojęcia kochana jak chętnie pierdzielnęłabym tu wszystko i pojechała się do Ciebie odchamić ...tylko kurcze...zdeczko daleko :(

Barbossa, DPSia, obiecajcie mi, że się kiedyś razem nawalimy.

Ja tam chętnie, ekonomiczna bardzo jestem, bo po 2-3 kieliszkach już jestem nawalona. :D

To kiedy przyjeżdżacie? :D

a o mnie * byłej narzeczonej to już nikt nie pamięta :roll: .... aleś się szybko pocieszył - teraz do Depesi naszej nawija - a ja Cię za takiego grzecznego miałam :roll:

Daggulka, no coś Ty! :o

Ja to Sołtysa tylko uważam. 8) :D

Dawaj do nas, będziem razem wszystkie się nawalać. :lol:

Nawet nie masz pojęcia kochana jak chętnie pierdzielnęłabym tu wszystko i pojechała się do Ciebie odchamić ...tylko kurcze...zdeczko daleko :(

Moja droga - to tylko zaleta jest. :D

Nie będzie łatwo Cię tutaj dopaść. 8) :lol:

Kaśka, nie bucz. :D

To kiedy do mnie zajedziesz, żebyśmy się zapaliły? :D

a co ewentualnie bedziemy palić???? :roll: 8)

Aha - lump ma rację, wyjście między ludzi i konieczność oderwania myśli pomaga.

I nawet wezwanie na komisariat tego nie zmieni. :wink:

pewnie macie obie rację, ale w moim przypadku musiałabym zmienić pracę, bo pragnę wam przypomnieć, że odeszłam na urlop w najmniej korzystnym dla mnie momencie, bo nie dałam rady wytrzymać ani minuty dłużej :-?

Hmmmm....moze powinnam zaczac zarabiac na zycie okladajac biczem co

poniektore jednostki. Widze, ze to dziala.

Nie dosc, ze przestaja mnie nieustannie strofowac i nasylac na mnie komisariat to

jeszcze zaczynaja mnie lubic. :D :D :D :D

Slyszalam, ze to dobry zawod. :D :D :D :D

Kaska, zmien miejsce pracy. Albo prace ( w sensie - przekfalifikuj sie ). Wez pol etatu. Cokolwiek. Im szybciej tym lepiej.

Nie namawiam natomiast do palenia czegokolwiek, w tym swojej lub cudzej chalupy...

Zastrzegam sobie prawo do strofowania. 8)

Komisariatu nie nasyłałam na nikogo jeszcze, ale temat jest wart przemyślenia, może należałoby zacząć. 8)

Widzę, że niektóre jednostki zaczynają popadać w pogłebiający się stan nieuzasadnionego samozadowolenia. :o :lol:

Kasia, coś skołujem, co się fajnie pali, a co do pracy - pamietasz, co Ci kiedyś pisałam, na co masz zmienić? No. To do roboty. 8) :D

Wroc do pracy.

Cóś ci powiem niewiasto.

Jesteś brzydka jak wezwanie na komisariat.

ja znam powiedzenie "brzydka jak kwit na węgiel"