daggulka 04.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 z kiepełem nie w porządku to masz ty i barbuś...jedyni na tym forum... nooo, znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 04.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a gdzieś w jakimś wewontku kiedyś czytałam ...hm...ktoś już kiedyś napisał "Barbuś" - ale nie wiem, czy przeżył ....hm ..nie pamiętam niestety kto - stara już jestem , skleroza- musicie wybaczyć pewno Barbuś wyrawał chwasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nie wyrwał , bo żyje i miewa sie dobrze ...patrz- kilka wpisów powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 04.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Uh, Barbo się zagotował? BARBO tez znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 04.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja znalazłem "Barbi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jesooo, przestańcie - wystarczy spojrzeć na avatar Barbossy - ktos kto się tak wizualizuje nie może byc bezpieczny. Ja bym sie na waszym miejscu zamknął - On was za chwilę pozabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 On was za chwilę pozabija jak dobrze pamietam to On już jest martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę....krótką listę...coraz dłuższą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę.... krótką listę... coraz dłuższą... Papier jest cierpliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę.... krótką listę... coraz dłuższą... mam nadzieję, że pamiętasz że jak zaginąłeś to tylko ja Cie szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę.... krótką listę... coraz dłuższą... mam nadzieję, że pamiętasz że jak zaginąłeś to tylko ja Cie szukałam a ja jestem nowym narzeczonym dagi więc jeżeli Ona zostaje oszczędzona to ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę.... krótką listę... coraz dłuższą... mam nadzieję, że pamiętasz że jak zaginąłeś to tylko ja Cie szukałam a ja jestem nowym narzeczonym dagi to chyba zaocznie - bo ja nic nie wiem co prawda były takie jakieś wstępne ustalenia , ale ostatecznie się nie okresliłeś .....a stary nadal czeka z umową w ręku i tęsnie patrzy w drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jeżeli małżonek kolega zobowiąże się co tydzień podesłać Ci jakiś wikt na własny koszt i zorganizować opierunek, podpisze wszystko gdyż moje uczucie jest szczere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dandi3.....cofnęłam sie w czasie by przesledzić Twoje wypowiedzi z ostatnich dwóch tygodni i nic ..... jestem zawiedziona ...żadnego forumowego romansiku, żadnego podrywania babeczek na lewo i prawo, żadnych przekleństw i wulgaryzmów ....chłopczyku ...Ty za grzeczny dla mnie jesteś .... pamiętaj : kobiety kochają drani .... niestety muszę odrzucić oświadczyny z prozaicznego powodu: za bardzo mi Cię szkoda no bo w końcu fajny chopak jesteś - nie będe Ci niszczyć życia i opini przez jakieś tam jedno Twoje uczucie co w ostateczności może być równie dobrze palpitacją serca z powodu arytmii - pewny nie jesteś ale oczywiście jeśli zostane przez Barbusia oszczędzona to wstawię się za Tobą przez wzgląd na stare dobre czasy zostańmy przyjaciółmi - jak to zwykle kończą się takie sceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nie będe Ci niszczyć życia i opini przez jakieś tam jedno Twoje uczucie a co niby zrobiłaś powyższym postem? przecież ja juz przestałem istnieć przez Ciebie. teraz schudnę i zacznę pić. zostańmy przyjaciółmi - jak to zwykle kończą się takie sceny no dobra ale zaczniemy przyjaźń jak juz uda mi sie opanować tę rozpasaną chuć którą wznieciłaś. Póki co spróbuję ją zwalczyć zimną wodą i hipnozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 z ta szklanka wody to nie koniecznie dobry pomysł, maz dobieral sie do zony a ona mu na to - nie teaz bo obudzisz dziecko, idz lepiej i sie napij wody i maz poszedl do kuchni , otwiera lodowke a tam tylko szampan był to postanowil napic sie szampana , otwiera a ze chcial cicho no to wystrzelil korek - a dziecko krzyczy -widzisz nie dalaś mu dupy to sie zastrzelił hipnoza ...hm ...zabierz żonę ze sobą na seans ...może jeszcze ona na tym zyska kiedy podszepnie terapeucie kilka słówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 z ta szklanka wody to nie koniecznie dobry pomysł, maz dobieral sie do zony a ona mu na to - nie teaz bo obudzisz dziecko, idz lepiej i sie napij wody i maz poszedl do kuchni , otwiera lodowke a tam tylko szampan był to postanowil napic sie szampana , otwiera a ze chcial cicho no to wystrzelil korek - a dziecko krzyczy -widzisz nie dalaś mu dupy to sie zastrzelił hipnoza ...hm ...zabierz żonę ze sobą na seans ...może jeszcze ona na tym zyska kiedy podszepnie terapeucie kilka słówek hipnoza - powiadasz, a jak terapeuta bedzie kobieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wtedy - po wizycie jak już wyjdzie z gabinetu, to będzie: grzecznym niewychodzącym sprzątająco-gotującym abstynentem-pantoflarzem z odrobiną szalonego romantyka przynoszącego kwiaty bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wtedy - po wizycie jak już wyjdzie z gabinetu, to będzie: grzecznym niewychodzącym sprzątająco-gotującym abstynentem-pantoflarzem z odrobiną szalonego romantyka przynoszącego kwiaty bez okazji i koniecznie zapisze sie do koła gospodyń na zimowy kurs dziergania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no, ba ...koniecznie ... będzie robił stringi takie jak koniakowskie żeby żona nie musiała po sklepach szukać i przepłacać o...takie: http://niespodzianka.pl/presents/5385ae0c31db0b5cc427cb5efebf4de3.jpg albo takie: http://alejahandlowa.pl/obr/mblzna/Czarne_d.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts