Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Slang CB-radiowców... Bajo... Co to kurna ma być..?

revalidon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę....

krótką listę...

coraz dłuższą...

Papier jest cierpliwy. :)

poproszę Prezia, żeby, wpisał Was na swoją listę....

krótką listę...

coraz dłuższą...

mam nadzieję, że pamiętasz że jak zaginąłeś to tylko ja Cie szukałam :roll:

a ja jestem nowym narzeczonym dagi

to chyba zaocznie - bo ja nic nie wiem :o

co prawda były takie jakieś wstępne ustalenia , ale ostatecznie się nie okresliłeś .....a stary nadal czeka z umową w ręku i tęsnie patrzy w drzwi :roll:

dandi3.....cofnęłam sie w czasie by przesledzić Twoje wypowiedzi z ostatnich dwóch tygodni i nic :o ..... jestem zawiedziona ...żadnego forumowego romansiku, żadnego podrywania babeczek na lewo i prawo, żadnych przekleństw i wulgaryzmów ....chłopczyku ...Ty za grzeczny dla mnie jesteś .... pamiętaj : kobiety kochają drani :wink: :lol: .... niestety muszę odrzucić oświadczyny z prozaicznego powodu: za bardzo mi Cię szkoda no bo w końcu fajny chopak jesteś - nie będe Ci niszczyć życia i opini przez jakieś tam jedno Twoje uczucie co w ostateczności może być równie dobrze palpitacją serca z powodu arytmii - pewny nie jesteś :roll:

ale oczywiście jeśli zostane przez Barbusia oszczędzona to wstawię się za Tobą przez wzgląd na stare dobre czasy :wink: :lol:

zostańmy przyjaciółmi - jak to zwykle kończą się takie sceny :D

nie będe Ci niszczyć życia i opini przez jakieś tam jedno Twoje uczucie

a co niby zrobiłaś powyższym postem? przecież ja juz przestałem istnieć przez Ciebie. teraz schudnę i zacznę pić.

zostańmy przyjaciółmi - jak to zwykle kończą się takie sceny

no dobra ale zaczniemy przyjaźń jak juz uda mi sie opanować tę rozpasaną chuć którą wznieciłaś. Póki co spróbuję ją zwalczyć zimną wodą i hipnozą.

z ta szklanka wody to nie koniecznie dobry pomysł,

maz dobieral sie do zony a ona mu na to - nie teaz bo obudzisz dziecko, idz lepiej i sie napij wody i maz poszedl do kuchni , otwiera lodowke a tam tylko szampan był to postanowil napic sie szampana , otwiera a ze chcial cicho no to wystrzelil korek - a dziecko krzyczy -widzisz nie dalaś mu dupy to sie zastrzelił

hipnoza ...hm ...zabierz żonę ze sobą na seans ...może jeszcze ona na tym zyska kiedy podszepnie terapeucie kilka słówek :wink: :lol:

z ta szklanka wody to nie koniecznie dobry pomysł,

maz dobieral sie do zony a ona mu na to - nie teaz bo obudzisz dziecko, idz lepiej i sie napij wody i maz poszedl do kuchni , otwiera lodowke a tam tylko szampan był to postanowil napic sie szampana , otwiera a ze chcial cicho no to wystrzelil korek - a dziecko krzyczy -widzisz nie dalaś mu dupy to sie zastrzelił

hipnoza ...hm ...zabierz żonę ze sobą na seans ...może jeszcze ona na tym zyska kiedy podszepnie terapeucie kilka słówek :wink: :lol:

hipnoza - powiadasz, a jak terapeuta bedzie kobieta?

no, ba ...koniecznie ... będzie robił stringi takie jak koniakowskie żeby żona nie musiała po sklepach szukać i przepłacać :lol:

o...takie:

http://niespodzianka.pl/presents/5385ae0c31db0b5cc427cb5efebf4de3.jpg

albo takie:

http://alejahandlowa.pl/obr/mblzna/Czarne_d.JPG