zenek_akcent 05.11.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no, ba ...koniecznie ... będzie robił stringi takie jak koniakowskie żeby żona nie musiała po sklepach szukać i przepłacać a i jeszcze jeden szczgół (to juz autentyk) nuczy sie sikać na siedząco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee..to żadna sztuka...na pewno już potrafi zara jak tu wpadnie to powie, że już mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee..to żadna sztuka...na pewno już potrafi zara jak tu wpadnie to powie, że już mnie nie lubi tak,tak kto sie czubi ten yyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja nie rozumiem o co chodzi. To wszystko o czym piszecie znam już od dawna. tylko z tym sikaniem coś mi się słabo zaprogramowało ale nie mogę wejść w szczegóły bo mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ale ściema ...nie ma na świecie takich facetów ...ja przynajmniej żadnego nie znam a te stringi to szydełkiem sztrykujesz czy na drutach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wczesną wiosną zaczynam produkcję szydełkiem, teraz zaś druty i ciepła wełna ze skalpów merynosów. Sroga zima idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ale ściema ...nie ma na świecie takich facetów ...ja przynajmniej żadnego nie znam a te stringi to szydełkiem sztrykujesz czy na drutach? a ilu znasz facetów - moze sie ukrywają. Ja walcze w domu z demonem sprzatania - mam koszmary w postaci mopów, i innych akcesoriow zony (przerabia mnie bo jest w ciazy ale walcze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee... wełna z merynosów to gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 mam koszmary w postaci mopów, i innych akcesoriow zony (przerabia mnie bo jest w ciazy ale walcze). no to gratuluję adwersarzy. Wygrać walkę z mopem to dopiero sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ale ściema ...nie ma na świecie takich facetów ...ja przynajmniej żadnego nie znam a te stringi to szydełkiem sztrykujesz czy na drutach? a ilu znasz facetów - moze sie ukrywają. Ja walcze w domu z demonem sprzatania - mam koszmary w postaci mopów, i innych akcesoriow zony (przerabia mnie bo jest w ciazy ale walcze). znam wielu facetów i innych człowieków ... skuli wykonywanej pracy (zaznaczam, że nie znam tak dogłębnie jak w/w tirówki) ...dlatego śmiem twierdzić, że nie ma facetów którzy dobowolnie bez żadnego przymusu z chęcią wykonują wszystkie w/w czynności ...a występujące w przyrodzie wyjątki tylko potwierdzaja regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee... wełna z merynosów to gryzie wystarczy zadbac odpowiednio o środowisko wokół. Jeżeli będzie utrzymywana w stałej wilgoci to się wkrótce sfilcuje i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee... wełna z merynosów to gryzie wystarczy zadbac odpowiednio o środowisko wokół. Jeżeli będzie utrzymywana w stałej wilgoci to się wkrótce sfilcuje i będzie OK. no ale sfilcowane to już tak ładnie wygladać nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee... wełna z merynosów to gryzie wystarczy zadbac odpowiednio o środowisko wokół. Jeżeli będzie utrzymywana w stałej wilgoci to się wkrótce sfilcuje i będzie OK. no ale sfilcowane to już tak ładnie wygladać nie będą cała sztuka to dobre krosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wybrzydzasz i wybrzydzasz. A co ma powiedzieć ta biedna pani o której tak malowniczo pisałas że się podciera szmatą i heja następnego? Biedaczka nie ma kiedy tych majtów wzuć... Tak to jest, za robotą to i usiąść nie bardzo jest kiedy a tej to za bardzo gryzą to się zmechaciły... Wstydź się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wybrzydzasz i wybrzydzasz. A co ma powiedzieć ta biedna pani o której tak malowniczo pisałas że się podciera szmatą i heja następnego? Biedaczka nie ma kiedy tych majtów wzuć... Tak to jest, za robotą to i usiąść nie bardzo jest kiedy a tej to za bardzo gryzą to się zmechaciły... Wstydź się! one nie marudza tylko tarcze w tachografach podmieniaja i dajej do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wybrzydzasz i wybrzydzasz. A co ma powiedzieć ta biedna pani o której tak malowniczo pisałas że się podciera szmatą i heja następnego? Biedaczka nie ma kiedy tych majtów wzuć... Tak to jest, za robotą to i usiąść nie bardzo jest kiedy a tej to za bardzo gryzą to się zmechaciły... Wstydź się! eee ...te panie na pewno noszą ...bo by sie biedaczki w przeciwym wypadku przeziębiły ...hm ...na pewno nie noszą barchanowych pantaleonów jak Weronka z Jańcia Wodnika tylko właśnie te koniakowskie ....dlatego tak dociekam - to dla ich dobra własciwie , bo biedaczki jak już wspomniałeś nawet usiąść nie mają kiedy ....chyba że w trakcie pracy - a i to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wybrzydzasz i wybrzydzasz. A co ma powiedzieć ta biedna pani o której tak malowniczo pisałas że się podciera szmatą i heja następnego? Biedaczka nie ma kiedy tych majtów wzuć... Tak to jest, za robotą to i usiąść nie bardzo jest kiedy a tej to za bardzo gryzą to się zmechaciły... Wstydź się! one nie marudza tylko tarcze w tachografach podmieniaja i dajej do roboty tarcze to podmieniają w ramach promocji ...a i ta jak wszystkie kiedyś się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wybrzydzasz i wybrzydzasz. A co ma powiedzieć ta biedna pani o której tak malowniczo pisałas że się podciera szmatą i heja następnego? Biedaczka nie ma kiedy tych majtów wzuć... Tak to jest, za robotą to i usiąść nie bardzo jest kiedy a tej to za bardzo gryzą to się zmechaciły... Wstydź się! one nie marudza tylko tarcze w tachografach podmieniaja i dajej do roboty tarcze to podmieniają w ramach promocji ...a i ta jak wszystkie kiedyś się skończy wtedy dzial PR wprowadzi gratisy (np. bloczek do zapisywania chorob wenwer.,- mapa z jakich krajow pochodzi "towar") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Zobaczcie sobie to http://www.milanos.pl/video.php?cat=42&id=8439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 I tak doszlismy od slangu CB do gaci, tj koniakowskich stringów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts