Gość 15.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Czy ktoś użytkuje lodówkę olejową de dietrich ?Prośba o opinie, doświadczenia. Pozdrawiam,Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Czyżby nikt nie używał lodówki De Dietrich ? A może ktoś rozważa zakup takiego kotła ? Podzielcie się opiniami ? Pozdrawiam,Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Mam taki kocioł dwufuncyjny z zasobnikiem 120l, nie pamiętam modelu (sorry). używaliśmy go w poprzednim sezonie tylko na pół gwizdka (roboty wykończeniowe w domu) ok. 18 st.C, Spalił od połowy października do końca lutego ok. 1500 l oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WTL 17.10.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 No, mam taką lodówkę Ale używam dopiero od tygodnia (w nowym domu). Nie mogę niestety z niczym porównać, ale jestem zadowolony. Działa, jest jak na kocioł olejowy cicha, ładna i ma dobrą opinię u instalatorów (dobry stosunek jakości do ceny). Sterowanie pogodowe praktycznie "w zestawie" z najprostszym sterownikiem. Po zaprogramowaniu temperatury, zatankowaniu oleju i włączeniu - właściwie o nim zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts