Gość paula 15.10.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Czesc,zamierzam zrobic w pokoju polki (tzn. ja mam koncepcje, maz bedzie dzialal), ktore maja utrzymac ciezar miedzy innymi telewizora - kazda polka na inne audio badz wideo + kolumny i kasety. Wymyslilam sobie, ze na polke z kartonu bedzie jeszcze polozona polka z deski (sklejki), aby latwiej bylo sprzatac.I mam w zwiazku z tym pytanie, jak te polki zrobic? Konkretnie jak laczyc profile tworzace szkielet polki (karton ma byc przybity od gory i od dolu profili), jak gesto je umieszczac, jakiego typu maja to byc profile, i czy jest jakis sposob obliczania wytrzymalosci takiej konstrukcji?Moze wiecie, jak sie za to zabrac? Prosze o sugestie i pozdrawiam,Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwona33 17.10.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Dołączam się do prośby.Może jest gdzieś w sieci stronka z opisem wykonania i rysunkami takiej konstrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 26.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 04.03.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Da sie to wykonac ja wykonuje czesto zabudowy barow w lokalachwykorzystuje przewaznie profile na scianki dzialowe o gr. 50mmco do powierzchni to do malowania polecam farbe lateksowa swietnie sie z niej zmywa jakiekolwiek zabrudznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts