g_cz 03.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jestem na etapie wyboru ceramiki łazienkowej. Znalazłam ceramikę LINEA BLUE. Ceny są przystępne, ale mam wątpliwości czy to jest jakaś chińszczyzna. Czy ktos ma jakieś informacje lub uzytkuje taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 03.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Też mnie to interesuje. Mają dość fajne wzornictwo. Przyłączam się wiec do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 04.11.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Na forum funkcjonuje taka rzecz jak wyszukiwarka. Proponuję jej użyć przed założeniem nowego wątku http://forum.muratordom.pl/ceramika-lazienkowa-linea-blue,t96722.htm?highlight=lineablue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts