Festo 03.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kupiłem mieszkanie w małej kamieniczce na rynku pierwotnym. Mieszkanie ogrzewane jest piecem gazowym Viessmana. Piec dobrej marki i solidny jednak ostrożnosci nigdy za wiele więc chciałem zakupić czujki gazu/czadu. Prośba o poradę czym kieorwać się przy zakupie, co możecie polecić. Wdzięczny będę za wszelkie opinie. Pozdr.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 10.11.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Podłączam się do pytania, jakie są dobre czujniki dymu (p-poż.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 10.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 najważniejsze, żeby miała atest, a ceny są od 100 do praktycznie nieskończoności, ale ja osobiście nie kierowałbym się tak bardzo ceną, zasada działania jest prosta więc samo urządzenie nieskomplikowane, ale lepiej, żeby wykrywała już niskie stężenie CO...więc najwazniejsza cecha dla mnie to czułość i atest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Czujki solo czy podłączone do systemu alarmowego ?? Jeżeli solo to proponuję GAZEX : gazu ziemnego i czadu jak podłączone do systemu alarmowego to SATEL :gazu ziemnego i czadu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts