petrus65 04.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witajcie Szukam dobrego sklepu (nie żaden supermarket), do którego przyjdę powiem co potrzebuję i jaką mam koncepcję, a Pan sprzedawca pomoże mi w doborze elementów. Chcodzi mi o łazienki i budowlankę od A do Z. Zależy mi na jakości obsługi. Na towar mogę czekać. Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 W zwykłym sklepie może być problem z budowlanką od a do z.Można liczyć po trochu na składy budowlane, ale też nie wszystkie mają wszystko dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 04.11.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 W zwykłym sklepie może być problem z budowlanką od a do z. Można liczyć po trochu na składy budowlane, ale też nie wszystkie mają wszystko dostępne. W sumie na teraz najwazniejsze są dla mnie sufity podwieszane. Potrzebuję pokazać rysunek i pomoc w zamówieniu wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A w okolicy nie masz żadnego składu budowlanego? Budus, PSB, etc...Wrocław to nie małe miasto i chyba nie chce Ci sie jechać do sklepu poleconego na północy gdy mieszkasz na południu. Albo co lepsze - sklep w Leśnicy gdy mieszkasz na Psim polu czy innym Gaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 04.11.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jak ma solidną obsługę to pewnie, że pojade:) Mieszkam w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syntianin 21.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 AB Renowa oddział ul.żeleńskiego - Pani Agnieszka (boss), Artur Malinowski z MSM ul.Tyska - - - polecam http://www.syntia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts