numerek 04.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam jestem tu nowy jako zarejestrowany ale forum czytam od dawna w przyszłym roku będę budował dom i trafiła się okazja zakupienia za dosłowne grosze instalacji wodnej firmy WIRSBO (likwidacja hurtowni ) wyczytałem w googlach że teraz to to się nazywa UPONOR chciałbym się zapytać -czy ktoś pobudował sobie instalację z tej firmy? mogę kupić wszystko co mi potrzeba razem z narzędziami montarzowymi za bardzo niewielkie pieniądze ale jeśli to jest np awaryjne -to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 04.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Pochwal się gdzie to jest, też chętnie coś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
numerek 05.11.2008 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Pochwal się gdzie to jest, też chętnie coś kupię no tak nie wpisałem skąd jestem jestem z gdyni i tu też jest to źródełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts