agro29 04.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czy mozna uzyskac pozwolenie na budowe szklarni bez przylaczy: wody, energii elektrycznej i ogrzewania, bo nie sa mi potrzebne do planowanej produkcji rolniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Fundament i stała konstrukcja- nie unikniesz pozwolenia. Rozumiem, że nie chodzi o budkę dla działkowicza. A swoją drogą- bez prądu, dobra, ogrzewania- też rozumiem, ale bez wody? To i kaktusy trzeba podlać, ziele też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agro29 04.11.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 wodę opadową chcę odzyskać z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Biorąc pod uwagę, że z czterech niegdyś pór roku ostały się nam dwie- sucha i deszczowa, i to, że deszczowa przypada na okres nazywany dawniej jesienią i zimą nie wróżę sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agro29 04.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ogólnie rzecz ujmując to co i jak zostanie wyprodukowane zależy od ogrodnika. A mnie interesuje kwestia prawna co do budowy takiego budynku i czy są jakieś przepisy które regulują wymagane przyłącza takie jak woda czy prąd czy to tylko nadmierna troska urzędnika o rośliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts