magdowka 05.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 WitamSzukam, szukam i znalezc nie moge odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie. Wybudowano kolo mojego domu Biedronke, i na wysokosci moich okien z sypialni bedzie rampa przeladunkowa, gdzie moge znalezc informacje, w jakiej odleglosci od okien mieszkania moze byc umiejscowiona taka rampapozdrawiammada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 05.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ta rampa będzie aż tak wysoko ? rampa moze pomniejszyć odległość od granicy działki nie wiecej niż 1,3 m o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.11.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 A w jakiej odległości jest teraz?Coś mi się wydaje, że min 7 metrów - 4 u Ciebie i 3 w Biedronce.Tego chyba nie przeszkoczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts