Asik84 05.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jeśli bedzię co komentować to proszę uprzejmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 09.11.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Uprzejmie komentuję, że będę Ci kibicować i mam nadzieję, że wspierając się na forum łatwiej przebrniemy przez te budowy. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 10.11.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Bardzo ciekawy projekt domku nie za duzy nie za mały. bede śledziła postępy Waszej budowy. bardzo zaciekawił mnie wątek "murarza po znajomości" bo my mieliśmy troche innne ale podobne doświadczenia z p. Januszem, którego mąż wziął do zrobienia zbrojenia. po jednym dniu zapłacilismy 120zł (stawka muraska Janusza) i podziękowalismy za robote "doświadczonego" fachowcy. Mam nadzieje że wasz okaże się inny i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 12.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 hej, ja tez niedawno myślałam, że dostałam "podział działki" a był to wstępny podział i trzeba jeszcze ze 3 tyg czekać. Cała radość prysła...no ale cieszmy się i z takich sytuacji. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 19.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 fajny domek się zapowiada trzymamy kciuki abyście zamieszkali jak najszybciej!! pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 23.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam Domek jest super , świetnie rozdysponowane pomieszczenia Ja mam fisia na punkcie wykuszy, widzę że w Twoim projekcie taki jest, to naprawde ładnie wygląda i do tego jest ustawne, zazdroszę pomieszczeń gospodarczych, u nas bedzie tylko kotłownia za garażem, a pralnia razem z łazienką na dole Jak sie ma troje dzieci, to trzeba szukac niestety duzo pokoi zeby towarzystwo rozdysponować Pozdrawiam i powodzenia w załatwianiu formalności, do tego niestety trzeba bardzo duzo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik84 23.11.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za wpisy:) Poprostu nie moge sie doczekac aż coś zacznie się kopać, energia mnie rozpiera BeaWroc z pomieszczeń gospodarczych rezygnujemy ze wzg finansowych jak również na wąską działkę i bedzie tylko wiata z konstrukcji drewianej ale to zrobimy dopiero za jakis dłuższy czas bo kredyt dopiero po weselu... Pozatym zazdroszczę trójki dzieci...ja bym chciała odrazu bliźniaki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 24.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 my mamy bliżniaki!! szczerze polecam pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik84 24.11.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 my mamy bliżniaki!! szczerze polecam pozdrawiamy Nawet nie wiesz jak Wam zazdroszcze ale frajda z bliźniakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 24.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam No to zycze bliźniątek http://supergify.pl/images/stories/dzieciaki/16.gif a co do projektu, to ja do dzisiaj cos zmieniam, za dużo nie ma co mieszac, bo większośc zmian , w moim przypadku, to można zrobic w trakcie budowy wpisem do dziennika, ja naniosłam zmiany na projekt do pozwolenia, a efekty moich poczynan widać na zdjęciach z projektu http://supergify.pl/images/stories/sport/pandy/domowe/8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Pozatym zazdroszczę trójki dzieci...ja bym chciała odrazu bliźniaki:):) nie zazdraszczaj, tylko bierzcie się do roboty a na weselu będzie miał kto tren nieść pozdrawiamy i zapewniamy o obserwacji dalszych poczynań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 a co do projektu, to ja do dzisiaj cos zmieniam, za dużo nie ma co mieszac, bo większośc zmian , w moim przypadku, to można zrobic w trakcie budowy wpisem do dziennika, ja naniosłam zmiany na projekt do pozwolenia, a efekty moich poczynan widać na zdjęciach z projektu http://supergify.pl/images/stories/sport/pandy/domowe/8.gif ja robię zmiany typu przesunięcia ścian działowych - sporo narobiłam zmian i ... jakoś nie myślałam, żeby iść z tym do architekta Kierbud wpisze mi chyba te zmiany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 czyli idzie dalej planujecie przed slubem zamieszkać w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik84 14.12.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 czyli idzie dalej planujecie przed slubem zamieszkać w nowym domu? oj nie nie, do ślubu budujemy bez kredytu i zobaczymy ile da się zrobić...a po slubie pewnie jakiś kredycik będzie o ile dostaniemy...ale wcześniej niż za 3 lata się nie wprowadzimy i mam też nadzieję że nie póxniej niż za 5... muszę się na jakieś forum kredytowe przemieścić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 14.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 witam ja także próbuje wybudowac domek nie zaciągając kredytu uwazam że lepiej ,,w moim przypadku oczywiście,, remontowac i urządzać sobie domek kilka lat niż zyć z widmem rat kredytowych i rosnących odsetek psychicznie bym sie pewnie wykończyła co do majstrów i picia to niestety standard, nawet pracownicy dobrej renomowanej firmy budowalnej sobie nie odmówia... byleby z umiarem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 BeaWroc ooo widze że też działka z rolą pana konserwatora!!!!hehe Mam to samo, 3 razy projekt zmieniałam!! masakra, co ja sie do Wrocka najeździłam to szok bo osobiście to załatwiałam, gdyby poczta polska to pewnie do dziś bym tej akceptacji nie miała... No ja mam też w projekcie ze dachówka ma być ceramiczna a okna drewniane ale chyba sobie żartuje, duzo nie brakowało bo gdybym mieszkała ulice dalej to by mi jeszcze określił kolor dachówki i tym konserwatorem to sie nie przejmuje bo oni tego nie sprawdzają, pozatym w przyszłym roku ma nawet nie byc odbioru budynku a nawet gdyby był to przychodzą odemnie z gminy i do okien że plastikowe sie nie przyczepią a dach jak się uda to zamiast dachówki bedzie blachodachówka Aha, słuchaj bo mi arch powiedział że jak będe składać wniosek o pozwolenie to ten wniosek jeszcze raz do konserwatora wyślą aby podpisał czy jakoś tak, tez tak miałaś??? Sory ze tak późno ale dopiero doczytałam, ja miałam decyzje konserwatora dołaczona do projektu na pozwolenie na budowę i to wszystko nikt niczego nie wysyłał do nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts