Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie spotkanie Forum Muratora???

GDZIE SPOTKANIE FORUM MURATORA?? WERSJA POPRAWIONA  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. GDZIE SPOTKANIE FORUM MURATORA?? WERSJA POPRAWIONA

Recommended Posts

Może teraz ankieta się uda.

Mam nadzieję, że tamta już nie działa.

Za błedy przepraszam.

Admina nie wiem jak znaleźć, bo nie ma do niego maila, a szukałem.

Proszę oddawać głosy ponownie.

Jak tym razem rteż się posypie, to się poddaję z ankietami

Jak ta wyjdzie, to zawęzimy wybór do trzech najpopularniejszych wyników

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zastanówcie się 5 razy zanim zrobicie spota w realu. Jest na ogół fajnie ale potrafi mieć bardzo przykre skutki uboczne dla forum.

Pić każdy umie, więc problemu nie widzę.

Jak myślisz, że dojdzie do rękoczynów z powodu niesnasek, to delikwenci za karę stawiają kolejkę wszystkim.

To lepiej działa niż bramkarze. takie stawianie szklanicy każdemu z pośród, nie wiem, 30 osób?

Kiedyś udzielałem się na "starym" forum o2.pl - forum "kwitło" do spotkania w realu. Tam się chłopcy pokłócili o ideologię, a potem ową kłótnię przenieśli na forum, zaśmiecając każdy wątek.

Potem prowadziłem "swoje" forum - na spotkaniu w realu dwóch się pokłóciło i... patrz wyżej. Zamknąłem forum.

To forum jeszcze jest w porządku, ale przedsmak kłótni forumowej macie na topiku "jak oszukać licznik..." ....

To są tylko moje doświadczenia - może forum muratora jako tematyczne, dużo większe i skupiające specyficzną kategorię ludzi przetrwa spotkania w realu. Jak ktoś przetrwał budowę, nie będzie się kłócił o byle idiotyczne g.. w stylu co, kto i gdzie powiedział.

Pik - spokojna łowa. Spotykają sie ludzie w grupach regionalnych i chyba nie ma żadnej tragedi. Obym sie nie mylił. Do tego kłótnie na forum to zazwyczaj anonimowi /goście/ i forumowicze. I tak jak pisałem znamy się już dość długo, więc myślę, że będzie spoko.

Pozdrawiam

No chyba na TAKIM spotkaniu żadnych kłótni nie będzie :wink:

Cieszę się że coś drgnęło w tym kierunku.Głos oddałam na Warszawę,nawet gdybym mieszkała w Katowicach to też byłaby Wa-wa.(łatwość dojazdu i centralne położenie)

Warto też poszukać firm które mogłyby w jakiejś części zasponsorować nasze spotkanie wzamian za możliwość pokazania swojej oferty handlowej (budownictwo i wykończenia).Warto też pomyśleć nad samą formą spotkania.Wielka sala i wielkie stoły z napisami miast? Czy raczej spotkanie stojące?Te rzeczy trzeba wziąść pod uwagę od samego początku.