Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie spotkanie Forum Muratora???

GDZIE SPOTKANIE FORUM MURATORA?? WERSJA POPRAWIONA  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. GDZIE SPOTKANIE FORUM MURATORA?? WERSJA POPRAWIONA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Plakietkę każdy może zrobic sobie sam - może resztę Redakcja ze Sponsorami?

Droga Redakcjo!!

Koszt materiałowy każdego budowanego domu jest nieniższy niż 100 000 PLN, spotkanie Forum Muratora, które zapewne liczyć będzie nie mniej niż 30 inwestorów stanowi kapital do wydania nie mniej niż 3 000 000 PLN ( słownie: trzy miliony złotych ), czy dla takiego potencjału kapitału do wydatkowania, Szanowna Redakcja mogłaby wykazać się życzliwością i przewidywalnością i pośredniczyć w naszym imieniu w rozmowach z ewentualnymi sponsorami.

Na takim spotkaniu z chęcią gościlibyśmy prezentację materiałów budowlanych i innych systemowych rozwiązań dla domu (ja osobiście system taniego połączenia kominka z CO na piec gazowy)

Z Poważaniem

Forumowicz

Zagłosowałam na Wawę choć do Wrocka było by bliżej, ale myslę że Wawa jest bardziej realna ( mam nadzieję ,że redakcja nas wspomoże ).

Pik no nie dramatyzuj przyjedziemy się poznać i miło spędzić czas a nie się kłócić. Fajnie będzie się spotkać.

A co Ty na to kochana Redakcjo????

Pozdrawiam Aga.

Może i ten, ale gdzież ten przedsmak kłótni ?!?!?

HenoK, wczoraj obserwowałem, jak tamten wątek jest szeroko dyskutowany, i miałem zamiar przeczytać go potem... choćby z racji właśnie podejścia Forumowiczów do, co tu dużo gadać, tematu złodziejstwa.... nieważne, w jakim celu - to nie forum filozoficzne.

Z tego co się stało, rozumiem, że Redakcja wątek ten usunęła. A o co mi chodzi ? Nie lubię, kiedy ktoś za mnie decyduje, co jest dla mnie przeznaczone, i co jest dla mnie dobre. Ot tyle...

Trochę boli, nie ?

Przepraszam za wypowiedzi nie na temat w tym wątku :oops: