Russian 16.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kolega morfeusz 1 napisał cyt. "Picture Box jest za darmo" i tu niestety nie mogę się z tym zgodzić.Niestety nie jest tak pięknie i chciał nie chciał za ta usługę trza płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 16.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kolega morfeusz 1 napisał cyt. "Picture Box jest za darmo" i tu niestety nie mogę się z tym zgodzić.Niestety nie jest tak pięknie i chciał nie chciał za ta usługę trza płacić. kolezanka chodziło mi to, że jak ktoś ma wykupiony ten pakiet, to filmy w nim zawarte są za darmo, a w przypadku vod płaci się i za pakiet i za poszczególne flmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 22.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wzialem jednak cyfre+ (pod katem podzielenia sygnalu). Do tego dekoder za 0 pln, fajna maja teraz promocje i umowa na 13 mc-y. Spoko i latam w koncu w TV Oczywisice National Geo. w HD wzialem Przepiekne obrazki...... Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha81 22.10.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 szkoda tylko, że nie ma polsatu, bo ja akurat lubię. Ale w nowym mieszkaniu na 100% bedziemy mieli "n", ale muszę tez pomyśleć nad tym, jakby tu móc Polsat ogladać. Również mam n-ke i również czasmi (na szczęście rzadko) boli mnie brak Polsatu. Ale ostatnio w necie wyczytałem, że jakiś tam urząd nadzorujący rynek telewizyjny w Polsce ma wprowadzić w życie przepis zgodnie z którym programy ogólnodostępne na normalnej antenie będą musiałby być udostępniane wszytkim kablówkom oraz platformom satelitarnym. Niestety nie podali kiedy to ma się wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 23.10.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja też na dniach chce załozyć n-ke Mam takie pytanie?? Tymczasowo będę miał dostęp do jednego kabla antenowego. Co przez to stracę?? Wiem że na pewno nagrywanie i cofanie. A jka wygląda sprawa innych rzeczy?? Czy przez jeden kabel chodzi nseriale, VOd i inne takie duperele?? Wiem że przez pierwsze miesiące jest kilka rzeczy za darmo ale ja nie wiem czy będę mógł z nich korzystać. Dwa kable będę miał myślę ze na początku roku jak urządzę salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardy50 23.10.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dwie rzeczy.Pierwsza - brak możliwości nagrywania innego , niż ogladany kanał.Druga - wszystkie filmy będą ściagały się jedynie wówczas, gdy dekoder będzie wyłączony, a więc dłużej. Jak tak mam i wcale mi to nie przeszkadza. Pozostałe funkcje bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts