Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja drzwi wybrałam bo małż przyciskał więc mam jakie mam:D a tak pewnie do tej pory byśmy nie zamieszkali;)

Byłam dziś w BC w tikeju - obiecałam Emolkowi zasłonki poszukać - nie znalazłam :(a wkurzyłam się na dodatek bo ani sztuki świątecznej rzeczy nie ma:o a chciałam sobie taką fajną choinkę kupić:mad: teraz na wejściu prezenty dla dzieci i nie tylko...

Pasiu - a gdzie można taką fajna choinkę kupić co wygląda jak prawdziwa ?

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz to był taka pseudo choinka;) drzewko całkowicie pomalowane farba razem z donicą i światełka na końcach gałązek - choinka w wydaniu nowoczesnym :D

A ja szukam dużej sztucznej choinki - wyglądającej jak żywa. Niestety nie mogę postawić żywej, gdyż moi astmatycy i alergicy domowi natychmiast reagują na olejki :o(

A ja szukam dużej sztucznej choinki - wyglądającej jak żywa. Niestety nie mogę postawić żywej, gdyż moi astmatycy i alergicy domowi natychmiast reagują na olejki :o(

A na jaką żywą reagujecie? Na wszystkie?

Bo u mnie w domu zawsze stała sosna i nic mi nie było. Raz mieliśmy jakąś tam jodłę i w ogóle nie było zapachu. Ale sztuczne potrafią też być piękne. Moi rodzice sobie kupili i wygląda naprawdę dobrze. Tylko za taką ładna trzeba dooobrze zapłacić.

A na jaką żywą reagujecie? Na wszystkie?

Bo u mnie w domu zawsze stała sosna i nic mi nie było. Raz mieliśmy jakąś tam jodłę i w ogóle nie było zapachu. Ale sztuczne potrafią też być piękne. Moi rodzice sobie kupili i wygląda naprawdę dobrze. Tylko za taką ładna trzeba dooobrze zapłacić.

ale przy sztucznej chyba się opłaca sporo zapłacić bo to wydatek na lata:yes:

Pasie :-) tak w ogóle to cześć.

Cześć Alu:)

to co w przyszłym tygodniu najeżdżamy Monię?:)

ale przy sztucznej chyba się opłaca sporo zapłacić bo to wydatek na lata:yes:

Też tak myślę, i sama nie wiem czy tak nie zrobię - do tej pory a zmianę stara brzydka sztuczna albo w donicy żywa.

to co w przyszłym tygodniu najeżdżamy Monię?:)

Chciałabym, zobaczę. Mam jakąś dziwną chorobę w domu - chłopaki za zmianę cierpią mi na ból głowy, ale taki, że są wyłączeni zupełnie z życia i nawet jak Mała rysuje to płacz, że to robi straszny hałas. Chyba czas na lekarza - bo nie wiem co to za czort.

Chciałabym, zobaczę. Mam jakąś dziwną chorobę w domu - chłopaki za zmianę cierpią mi na ból głowy, ale taki, że są wyłączeni zupełnie z życia i nawet jak Mała rysuje to płacz, że to robi straszny hałas. Chyba czas na lekarza - bo nie wiem co to za czort.

to niedobrze:eek: może jakieś eeg głowy powinni mieć zrobione...