Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No to ja też czekam na te schody... chciałam nawet parkiet przemysłowy w salonie... ale mężowi się nie widział... z drugiej strony to kto by się bawił z tymi listeweczkami na 50m2...? A mnie się podobała przemysłówka i nadal kocham miłością wielką merbał...

Ja też nie jadłam makaronu z tuńczykiem...

A za zdrowie Pasiulki to i ja wypiję.... :lol:

Ale na trzaskałyście postów...

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pisałam że mam 3 strony rzeczy do zrobienia (i większość nadal uniemożliwia mi sprzątanie bo to sprawy kurzowe).

Weź no skopiuj gdzieś te 3 strony!

Ja dziś zapisałam jedną i wydaje mi się że tam jest 5 razy za dużo spraw niż myślałam

O czym zapomniałam???!

No to ja też czekam na te schody... chciałam nawet parkiet przemysłowy w salonie... ale mężowi się nie widział... z drugiej strony to kto by się bawił z tymi listeweczkami na 50m2...? A mnie się podobała przemysłówka i nadal kocham miłością wielką merbał...

Arnika, a Ty wątków nie pomyliłaś? :p

Arnika, a Ty wątków nie pomyliłaś? :p

Niiieee chyba nie...

O schodach Pasi pisałam, ze czekam na ten przemysłowy parkiet, i że mnie przemysłówka się podoba....

A to nie o Pasi schodach było?????????

Kuźwa... cały dzień latałam a teraz mam tyle do nadrobienia...

MOnia nie pij już więcej :rotfl:

Więcej w życiu???? :lol2:

Dziś jeszcze nie zaczęłam :p Nie mam zresztą prowiantu ;)

A to nie o Pasi schodach było?????????

Kuźwa... cały dzień latałam a teraz mam tyle do nadrobienia...

No przeca napisałam, że to ja pokręciłam! ;)

a wiecie, że mi w piątek 18-go skończył się 3letni wychowawczy :eek: teraz na zwolnieniu jadę ......... dziś telefon z kadr i Pan Ł. bardzo delikatnie zaczyna, że wspominałam coś o badaniach i oni nie wiedzą co dalej a ja w szoku bo w zeszłym tygodniu dzwoniłam i mówiłam, że mam zwolnienie :eek: i to Kobitce z tego samego pokoju - niezły bałagan mają... i w swoim wydziale też mówiłam...normalnie ręce opadają:bash:

Pasi, wyślij im szybko te zwolnienie, żebyś nie maiła potem kłopotów.

Firmy w kryzysie mogą robić cięcia i chwytać się pretekstów.

I trzymam mocno kciuki za wyniki!

A do makaronu z tuńczykiem podchodzę jak do jeża i jeszcze się nie odważyłam:oops:

wysłałam wczoraj priorytetem, firma to państwówka i teoretycznie mam 7 dni na dostarczenie zwolnienia;)

ja jadłam pyszny ale moje dzieci nawet nie chciały tknąć - to dla mnie samej wcale się nie opłaca gotować - zrobimy sobie babskie gotowanie:yes:

aaaa i dzięki za kciuki:hug:

a wiecie, że mi w piątek 18-go skończył się 3letni wychowawczy :eek: teraz na zwolnieniu jadę ......... dziś telefon z kadr i Pan Ł. bardzo delikatnie zaczyna, że wspominałam coś o badaniach i oni nie wiedzą co dalej a ja w szoku bo w zeszłym tygodniu dzwoniłam i mówiłam, że mam zwolnienie :eek: i to Kobitce z tego samego pokoju - niezły bałagan mają... i w swoim wydziale też mówiłam...normalnie ręce opadają:bash:

grunt to dobra komunikacja :D

czyli???

Zuza dzięki:) pojadę jutro bo Zu przyszła z przedszkola i boli ją brzuch:rolleyes:

ja wróciłam od pediatry bo Lulu gorączkuje i podobno właśnie jest jakiś wirus że dzieci skarżą się na ból brzucha i przy tym jest gorączka :(

obserwuj ją i sprawdzaj czy ta cholerna gorączka się nie przyplącze :(