Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Baaaaardzo dziękuję za życzenia :hug:

ale te święta dziwne - moja rodzinka wczoraj ulepiła bałwana:D dzieciaki dziś się śnieżkami rzucały a ja przed chwilą wyjazd z garażu skończyłam odśnieżać żeby jutro rano móc się wydostać z domu :rolleyes: nie pamiętam czegoś takiego....

a ja i tak wiosnę czuję - naszedł mnie pomysł na małe zmiany w domu - na szczęście dla mnie to będzie tylko malowanie:lol2:

Edytowane przez pasie

• 2 weeks później...

Dzięki :hug:

podobno to taki wirus, że długo gorączka, niby nie duża ale jednak a dziś kolejna jazda bo Zu miałam zawieść do teściów bo moi starsi juz wyemigrowali;) a teść rano o 6 dzwoni, że teściówka całą noc z wysokim ciśnieniem walczył, że aż lekarza wzywali... mój P w drodze do Białegostoku no i Zu została ze Starszakiem:eek: on szczęśliwy bo ma wolne a ja siedzę jak na szpilkach ......a moja pracownica dopiero na 14-tą przychodzi...

dobrze, ze pogoda dziś ładna :)

:

• 3 weeks później...
majówka do kitu :( dobrze, że pogody nie ma to nie żal wczoraj było pracować..... chciałam fotek ogrodu parę zrobić bo porady potrzebuję - ale to chyba jutro jak pogoda ładniejsza będzie....

rzeczywiście pogoda pod psem i gdyby nie Zojka, to pewnie nie wychyliłabym czubka nosa z domu dzisiaj.

my popołudniu jednak wylegliśmy do ogrodu i bałagan za domem trochę uprzątnęliśmy aż nas deszczyk do domu przegonił a jutro podobno ma być 18stopni.

a tak wogole to dziś miałam być na kolejnych zakupach w Holandii ale mi się plany posypały....rodzice na wycieczce w Budapeszcie z okazji mojego taty 60-tki, która jest dziś a jutro mamy pogrzeb i tylko ja jako przedstawiciel naszej rodziny mogę/muszę pójść:( i tak doopa a mieliśmy jechać samochodem bo oni tam normalny dzień pracy dziś mieli...

• 2 weeks później...

wkurzam się :mad: bo nie mogę wcale fotek wrzucić a chciałam, żebyście mnie coś doradziły...

DSC09052.jpg

muszę coś wsadzić na tym trawiastym kawałku (na wysokości worka i hulajnogi) tylko co ? nie mam pomysłu - myślałam o jakimś dużym RH bo tam cieniasto i wilgotno ale dalej mam na przemian hortensje, hosty i żurawki i czy mam coś dodatkowego dokładać czy wsadzić kolejną funkie?

a pokażę wam jeszcze moja przedokienna rabatkę

DSC09057.jpg

tulipany już przekwitły ale za to teraz w najlepsze kwitnie azalia - z tulipanami to zapomniałam, że je na jesieni wsadziłam i w marcu Zu wypatrzyła "chwasty" w kamyczkach, na szczęście pamiętała gdzie wsadzałyśmy i musiałam poodgarniać kamyki i włókninę poprzecinać :D

jakoś nigdy do cebul nie mogłam się przekonać ale te tulipany we wszystkich kolorach tęczy wyglądały super i na jesieni znowu musimy poszaleć.

a pokażę wam jeszcze moja przedokienna rabatkę

[ATTACH=CONFIG]190139[/ATTACH]

tulipany już przekwitły ale za to teraz w najlepsze kwitnie azalia - z tulipanami to zapomniałam, że je na jesieni wsadziłam i w marcu Zu wypatrzyła "chwasty" w kamyczkach, na szczęście pamiętała gdzie wsadzałyśmy i musiałam poodgarniać kamyki i włókninę poprzecinać :D

jakoś nigdy do cebul nie mogłam się przekonać ale te tulipany we wszystkich kolorach tęczy wyglądały super i na jesieni znowu musimy poszaleć.

Paśku co to to różowe?