Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zuza może to taka trzydniówka - moja córa właśnie to kończy.

Wymioty , ból brzuszka i gorączka ( w porywach do 40 stopni :o )

Dzis trzeci dzień i mała zmordowana , ale jest poprawa :)

a 5 latka moze miec trzydniowke ?? czy to tylko mniejsze dzieci miewają ??

bo ja to pamietam takie trzydniowki u maluszków: goraczka przez 2 dni a trzeciego wyspypka

a tu jakies nowe wirusy trzydniowe sie pojawiaja - biedne te nasze dzieciaczki :( :( :( :(

jak bedzie goraczkowac jutro to do lekarza pojde bo nie lubie tempertaury u dzieci a jeszcze jak u twojej corci 40 stopni to mnie taka temp u dziecka zwala z nog ze stresu :(

Moja córa ma 3 lata - więc nie wiem czy trzydniówka u takich dzieci to snandard czy juz nie.Jej sie trafiło.

Ja miałam dzis wzywac lekarza , jakby jej temperatura nie zeszła , ale na szczęście spadło do 37.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu okna PCV nawet nie robię wyceny w drewnie, bo nie chcę mieć kolejnego dylematu............ generalnie to zmniejszyliśmy okna w łazienkach i na klatce schodowej bo jak dla nas za wielkie były................ mi to już w projekcie się tak wydawało a małż to na żywca musiał zobaczyć :roll:

a najgorsze jest to że stwierdziłam, że mam całkiem nieustawną kuchnię, ktoś się będzie musiał nieźle namęczyć, żeby coś fajnego w niej wymyślić :roll: :o i wraca pomysł wyspy :roll:

Zuza może to taka trzydniówka - moja córa właśnie to kończy.

Wymioty , ból brzuszka i gorączka ( w porywach do 40 stopni :o )

Dzis trzeci dzień i mała zmordowana , ale jest poprawa :)

a 5 latka moze miec trzydniowke ?? czy to tylko mniejsze dzieci miewają ??

bo ja to pamietam takie trzydniowki u maluszków: goraczka przez 2 dni a trzeciego wyspypka

a tu jakies nowe wirusy trzydniowe sie pojawiaja - biedne te nasze dzieciaczki :( :( :( :(

jak bedzie goraczkowac jutro to do lekarza pojde bo nie lubie tempertaury u dzieci a jeszcze jak u twojej corci 40 stopni to mnie taka temp u dziecka zwala z nog ze stresu :(

Moja córa ma 3 lata - więc nie wiem czy trzydniówka u takich dzieci to snandard czy juz nie.Jej sie trafiło.

Ja miałam dzis wzywac lekarza , jakby jej temperatura nie zeszła , ale na szczęście spadło do 37.

mam nadzieję że gorączka u niej to już przeszłośc i szybko wróci do zdróweczka a ty zregenerujesz organizm po niewyspanych nocach

Całuski dal małej :D :D Trzymajcie się dziwczynki :D :D

pasiulka wszystko zależy od panów od reku - o której podeślą swoją ekipę na wsadzenie rurki od GWC.

A że moja dziecina się rozłozyła , to tylko podjadę z nią do nich na moment i nie będę długo na działce.Tym bardziej,że pogoda jakas nie teges....

Ale jak będziecie chcieli zajrzec to mogę Ci napisać jak do nas dojechać :)

Kamyk chyba 3 komory :roll: wiem, że ciepłe mają być, współczynnik U 0,7

Pewnie jak 0,7 to komór mają z siedem bo te siedmio komorowe chyba są najcieplejsze. Pytałem dlatego że ja robiłem do siebie wycene okien :-? Wyszło mi że za ciepłe "plazdiki" zapłacę tyle samo co za ciepłe drewnine :lol: