Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Edyś a kiedy mogę :) ........... może w piątek albo w sobotę na chwileczkę wpadnę :lol:

No pewnie, że możesz, a nawet musisz. :wink: :lol:

Jakby w piatek, to po 18.00 bo tak wrócę z pracy. A w sobotę, to może o 15.00. :)

Edyś odezwę się bo mamy w sobotę psinkę odbierać i nie wiem ile nam to czasu wszystko zajmie :roll:

Spokojna Twoja rozczochrana.... :lol:

dasz radę, to ok, jak nie to sobie poczekamy. :)

my poczekamy ale czy bzy też :wink: :D

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejeczka Wszystkim :p

wczoraj małżowin mnie od kompa wysadził :roll: :evil:

dziś jak nie będzie padało to będą zalewać resztę stropu a potem sobie chłopaki pojadą i wrócą dopiero po Bożym Ciele :roll:

a ja dziś mam plan przystosowania domu (sprzątam stosy zabawek porozrzucane po wszystkich kątach) do przybycia nowego członka naszej rodzinki :p bo w sobotę przywozimy psinkę :lol: a potem pomykam do szkoły na jakieś przedstawienie :)

buziaki zostawiam :p

Gość justyna_m
Pasie a imię dla psinki wybrane???

Justyś jak na razie ma być Maya, ale jak ją przywieziemy to zobaczymy czy do niej pasuje :roll:

ładnie ... ale wszystkie Maye jakie znam czy to dzieci czy psiny to straszne łobuziary :wink:

Gość justyna_m
Pasie a imię dla psinki wybrane???

Justyś jak na razie ma być Maya, ale jak ją przywieziemy to zobaczymy czy do niej pasuje :roll:

ładnie ... ale wszystkie Maye jakie znam czy to dzieci czy psiny to straszne łobuziary :wink:

o kurcze to może coś innego wymyślimy :D

ja to jestem straszna psiara i będę miała dwa na bank!!! ale chyba ze schroniska no i może jakiegoś rasowaca jak maż się zgodzi

mi zawsze podobało się dla psa płci żeńskiej Luna, Tośka, Fiona i najukochańsze imię Sonia (mojej pierwszej psiny). a dla chłopca Lucek albo Fred :wink:

Luna najładniejsze :D tak ma na imię moja psica

mam koleżankę która zwykle miała dwa psy (koty) i zawsze fajnie je nazywała np

Sunia : Sztefi a pies : Graf dwie kotki : Nesca i Mocca

Teraz ma beżową znajdę Salmę ale pies z odzysku więc nie Hajek tylko Karol :lol:

a jakoś nie przepadam jak zwierzakom nadaje się ludzkie imiona :roll:

szczególnie jak jakaś babka drze się w parku : Diaaaaaaana!!!!!!!! a ja idę z moją córką :-?

Buziaki na dobranoc no i na fotki suni czekamy :D