Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam teraz blat 87 cm i myślę że 100 będzie ok jeśli nie będziesz miała wiszących szafek (ciężko sięgnąć wgłąb szafki przy szerszych blatach).

Ale czy te 100 to ma byc do okna czy samego blatu 100 + glif, bo wtedy wychodzi nieżle ponad 100 !!

Ja mam sam blat i nie mam okna.

Od ściany mam zabudowany blat przesuwanymi drzwiczkami.

Nad tym blatem mam wiszące szafki i niestety na wyższe półki nie sięgam :(

Ja mam teraz blat 87 cm i myślę że 100 będzie ok jeśli nie będziesz miała wiszących szafek (ciężko sięgnąć wgłąb szafki przy szerszych blatach).

Ale czy te 100 to ma byc do okna czy samego blatu 100 + glif, bo wtedy wychodzi nieżle ponad 100 !!

Ja mam sam blat i nie mam okna.

Od ściany mam zabudowany blat przesuwanymi drzwiczkami.

Nad tym blatem mam wiszące szafki i niestety na wyższe półki nie sięgam :(

bo ty kochana drobna kobitka jesteś, małż jest wyyyyysoki niech sięga a co tyż się chłop przyda we wkuchni :wink: :D :lol:

Może i ja coś powiem....

teraz mam w kuchni blat pod oknem...i przeklinam każdy dzień...dlaczego?

- bo każdy okruszek tam wpada

- bo zbiera sie brud każdego rodzaju

- bo wlewa sie woda i blat zaczął mieć nalot i zaczyna się tracić kolor

Nie jest to miłe aniładnie nie wygląda...ciągle szoruję , odkurzam, wycieram kurze i ciągle jest brud. Często zagniatam ciasta do pizzy, czy innych ciast i zawsze mam więcej sprzątania niż przygotowywania potraw. Dlatego teraz blat będzie na wysokości okna... mam nadzieję, że to będzie lepsze rozwiązanie. :)