Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziś wreszcie byliśmy na budowie................................. na szczęście te fale to tylko na zdjęciu :p

zastanawiamy się jak chłopaki naprawią to, że nie został wylany balkon :o :( który jest w projekcie.................jutro przyjadą to zobaczymy :roll:

:o :o :o :o :o

o o to cos tu nie tak :-?

moze pijani byli? :roll:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś wreszcie byliśmy na budowie................................. na szczęście te fale to tylko na zdjęciu :p

zastanawiamy się jak chłopaki naprawią to, że nie został wylany balkon :o :( który jest w projekcie.................jutro przyjadą to zobaczymy :roll:

To całe szczęście, że tylko aparat przekłamał

U nas nie wylali balkonów bo bez przerwy leje i wszystko mogłoby zostać zniszczone pomimo okrywania folia :-? Trzeba poczekać na przerwę w deszczu, może u Ciebie podobny problem był :roll:

:o :o :o :o :o

o o to cos tu nie tak :-?

moze pijani byli? :roll:

raczej nie, tylko szybko chcieli zalać przed deszczem i chyba coś się im pomerdało, że balkon będzie tylko tam gdzie wykusz :roll: a ja nie byłam tego dnia co zalewali ani poprzedniego i nie przypilnowałam :roll:

Bry wieczór. 8)

Siostra przyszła w odwiedziny i pyta się co u Mayki słychać? 8) :D :D

http://img230.imageshack.us/img230/5104/hecaimg7599.png

Doberek Paniom :D

Mayka to mała rozrabiara :p uwielbia podgryzać domowników za spodnie, buty a czasami łydeczka się trafi :roll: ale bardzo szybko się uczy :D :D

Gratulecje Mayi :D :D :D :D

Niech się dobrze chowa :D

a ja choruję na takiego retrivera

http://www.petyourdog.com/images/dog%20breeds/flat_coated_retriever.jpg

To jest Flat Coated Retriever... czyli Filip, tylko wątrobiany w swej maści. 8) :D :D

właśnie na takiego wątrobianego choruję :oops: :D jakbyś miała namiary na jakieś szczeniaki, to bardzo poproszę :D

A Heca jest do wycałowania na tym zdjęciu :D :D normalnie serducho mi się kraje, jak patrzę w te oczęta

http://img230.imageshack.us/img230/5104/hecaimg7599.png

Heloo Wszystkim :p

u nas zwariowane lotnisko, przed wyjazdem .................. i oczywiście mało czasu na wszystko, a M dziś mi jeszcze dał zadanie na jutro mam podać jaką chcemy cegłę i fugę na kominy a ja kompletnie nie mam pojęcia :roll: chyba jutro mnie przejażdżka do Klinkierbudu czeka :roll:

Heloo Wszystkim :p

u nas zwariowane lotnisko, przed wyjazdem .................. i oczywiście mało czasu na wszystko, a M dziś mi jeszcze dał zadanie na jutro mam podać jaką chcemy cegłę i fugę na kominy a ja kompletnie nie mam pojęcia :roll: chyba jutro mnie przejażdżka do Klinkierbudu czeka :roll:

Hejka :lol:

W klinkierbudzie dostaniesz oczopląsu i nie będziesz wiedziała na co się zdecydować :roll:

My tam cegłę na kominek wybieraliśmy :lol:

Doberek :p

zdecydowałam, że najadę dziś Klinkierbud :D.................. a potem z dzieciorami do lekarza i do weterynarza po wyniki badań Mayki, więc znowu cholernie napięty grafik dobrze, że Maya grzecznie zostaje w domu i żadnych szkód nie czyni :p ale i tak muszę to obskoczyc w miarę szybko bo szkoda mi psiny na długo zostawiać

a zapomniałam Wam powiedzieć co z balkonem, otóż go nie będzie :roll: 8) :) no nie do końca bo będzie tylko nad wykuszem............. ale mnie to nie martwi :p