Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i dobrze, balkony sa zbedne w domac...

wiem bo mialam i korzystalam tylko z tarasu :wink:

dzien dobry

a psiunia zdrowa?

dzień dobry - nareszcie jakiś kobiecy głos rozsądku . Wykusz aż się prosi o balkon ale poza tym jest to zupełnie zbędny element czysto dekoracyjny w domu . 8)

dokładnie też tak myślę, więc nie zmartwiło mnie, że nasze majstry też tak pomyślały :p

Gość justyna_m

ja też nie lubię balkonów

brat ma 3 i na żadnym nie ma barierek od czasu kiedy się wprowadzili i co ... w ogóle nie są potrzebne ponieważ z balkonu nie korzystają ... siedzą na tarasie całymi dniami :wink:

U mnie będą dwa balkony i się cieszę bo bardzo dużo światła dały i będe kwiatki miała gdzie sadzić bo to będzie prawdopodobnie jedyne kwieciste miejsce. :o :o :o :o :o

Cześć Pasie

Gratuluję stropu

Na betonowym placu dom stawiasz ? :roll:

Nieee ale ja love trawe, iglaczki :) No może jakiesz kaszaczunki kwitnące bedą :)

Cześć Pasiu

Doberek :(

w niedzielę wyjazd a Zu ma prawie 39 stopni gorączki i nie wiem od czego :( albo trzydniówka albo gardło....................

Rasiulka badaliśmy psinkę, bo mi się wydawało, że jakieś robaki po pierwszym odrobaczeniu widziałam, ale badania wyszły negatywne, a chcieliśmy wiedzieć, żeby w razie czego dzieciaki odrobaczyć :roll:

wiecie, że ja jestem Mayką zachwycona, a dokładnie jej mądrością, załatwia się tylko na gazety :D :D :D i to nawet jak przed chwilą robiła siku, jak idę z nią na gazetę i mówię siku, siku to chociaż kropelkę zrobi :D żeby pani przyjemność sprawić :wink: albo raczej smakołyk dostać...... i umie siadać i na miejsce a teraz ćwiczymy waruj i chodzenie na smyczy................mam nadzieję, ze przez ten tydzień co zostanie z teściami to wszystkiego nie zapomni :roll:

Doberek :D

po zwariowanym tygodniu zaraz wyruszamy nad ciepłe morze :D

buziaki wszystkim wielgachne zostawiam i wracam za jakiś tydzień :p

Bawcie się dobrze! Zbierajcie kamyczki, muszelki i jodu się nałykajcie ile się da! 8) :D :D