Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dopiero dotarłam do domu po odwiedzinach na starych śmieciach :lol:

Bardzo dziękujemy Pasie za miłe przyjęcie i pokazanie domku :lol: Domek jak już mówiłam bardzo przyjemny, nieduży i na pewno będzie przytulny. Dzieciaczki super grzeczne :p

Zapraszamy serdecznie do nas :p

Buziaki

dziękuję jeszcze raz za miłe odwiedziny i postaramy się w Twoje strony też zawitać :D :D :D

Dopiero dotarłam do domu po odwiedzinach na starych śmieciach :lol:

Bardzo dziękujemy Pasie za miłe przyjęcie i pokazanie domku :lol: Domek jak już mówiłam bardzo przyjemny, nieduży i na pewno będzie przytulny. Dzieciaczki super grzeczne :p

Zapraszamy serdecznie do nas :p

Buziaki

dziękuję jeszcze raz za miłe odwiedziny i postaramy się w Twoje strony też zawitać :D :D :D

Więc czekamy :lol: :lol: :lol:

Znalazłam na allegro tego konika-bujawkę :p

Najtańszy za 77 zł z przesyłką :roll:

Musimy o nim poważnie pomyśleć i o huśtawce też :p

Muszę babci życie ułatwić jak najbardziej :lol:

Pasie ja w sprawie tego kosmicznego odkurzacza. Mało mnie ten temat interesował, bo myślałam, że te odkurzacze to wszystkie podobne są. Separatorem włosków (psich) mnie zaskoczyłaś. Mozesz napisać mi co to za firma i model odkurzacza - orientujesz się ile takie cudo kosztuje? Ciekawe czy istnieje jakiś osprzęt typu elektroszczotka, bo inaczej nigdy nie pozbędę się mojego starego odkurzacza.

doberek :D

Magi moja siostra zamawiała te bujaki przez internet i dobierała na ochocie na Sąchockiej, ale nie zapytałam ile dała :roll: dopytam......

Doberek doberek :lol: :lol: :lol:

Dopytaj jak możesz :lol:

Wynalazłam też za 69 z odbiorem osobistym w Wawie, ale nie wiem na jakiej ulicy :lol: :roll: :lol:

U nas już się przejaśnia :lol:

Może pan od porządków wróci :-? :-? :-?

Buziaki