Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasie wg mnie pomysł z ociepleniem budynku jeszcze przed tynkami nie jest najlepszy - zrobicie sobie termos i potem zarówno tynki jak i posadzki nie będa schły. U nas zimą robione były instalacje i chłopaki dogrzewali sie kozą - upału nie było, ale dało się pracować. Chłodniej było na poddaszu, bo dach był jeszcze nieocieplony, ale tragedi nie było.

My jesteśmy już 5 miesięcy po wylaniu posadzek i jeszcze zwlekamy z ociepleniem. Nie ma się co spieszyć.

Gość justyna_m

u mnie ocieplenie domku było robione na jesień przed tynkami i wylewkami

na wiosnę robiliśmy tynki i wylewki ... wszystko pięknie schło i nic nie pęka nie odparza się ... Pasie widziałaś jak jest ślicznie 8)

także myślę, że jeśli po tynkach i wylewkach dobrze się wietrzy dom to nie ma prawa nic się dziać

Pogubiłam się, Pasie czy tynki wewnętrzne masz? Jeśli tak to ocieplenie koniecznie, bo zimą tynki się zmarnują, ale jeśli w środku masz surowe mury to lepiej będą schły bez żadnych tynków i dociepleń

Gosiu na zimę już będę miała i tynki i wylewki (no chyba, że zadziałają jakieś siły wyższe :roll: )

u mnie ocieplenie domku było robione na jesień przed tynkami i wylewkami

na wiosnę robiliśmy tynki i wylewki ... wszystko pięknie schło i nic nie pęka nie odparza się ... Pasie widziałaś jak jest ślicznie 8)

także myślę, że jeśli po tynkach i wylewkach dobrze się wietrzy dom to nie ma prawa nic się dziać

widziałam :D :D :D

Pasie, bardzo dziękuję za przemiły dzień, gościnę i oprowadzenie po włościach :D

Masz piękny zgrabny domek i naprawdę będzie wam się w nim wygodnie mieszkać :D :D

Mam nadzieję, że nie zagadałam cię na śmierć i powiedz P, żeby szykował się na pogaduchy przy piwie 8)

całusy dla ciebie i Zu :D

Pasie, bardzo dziękuję za przemiły dzień, gościnę i oprowadzenie po włościach :D

Masz piękny zgrabny domek i naprawdę będzie wam się w nim wygodnie mieszkać :D :D

Mam nadzieję, że nie zagadałam cię na śmierć i powiedz P, żeby szykował się na pogaduchy przy piwie 8)

całusy dla ciebie i Zu :D

i ja baaardzo Ci dzięki :D :D :D :D i zapraszam jeszcze :p :p :p

Witam,

Właśnie szukam dachówki na mój domek i wpisując tegalit trafiłam na Wasz dziennik. Dach macie cudowny, też bym taki chciała :p Nie wiem tylko jaki wybraliście kolorek, ciemnoszary czy grafitowy. Obstawiam, że ciemnoszary, ale mogę się mylić. W każdym razie proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam!

Witam,

Właśnie szukam dachówki na mój domek i wpisując tegalit trafiłam na Wasz dziennik. Dach macie cudowny, też bym taki chciała :p Nie wiem tylko jaki wybraliście kolorek, ciemnoszary czy grafitowy. Obstawiam, że ciemnoszary, ale mogę się mylić. W każdym razie proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam!

jeśli dobrze pamiętam, to grafitowa :roll: