Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co kupisz będzie dobre

ja mam styropian Organiki taki w kropki :roll: chyba przerost formy nad treścią ale niech będzie

a tynki mam silikatowo- silikonowe bo różnica nie jest zbyt wielka w porównaniu z akrylowymi :roll: a podobno lepsze bo kolor trwalszy i mniej brudu się przyczepia - ale pewnie to taki chwyt reklamowy

Najlepszy styropian to prosty styropian, bez połódkowanych końców. Co do jakości cieplnej to najcieplejsze są wersje z grafitem- np szary styropian termoorganiki, ale łon i droższy troche jest. Ja wziełam dwódziestkę ze styrmana. Był taki nawet nawet. Cena była dobra. Jesli chcesz to wydrę od męża namiary na ten produkt. Co do tynków, to najlepsze są silikatowo-silikonowe. Dobrze sie użytkują, nie porastają syfem i ładnie myją się. Kreisel jak pisze Nefcia jest bardzo dobry. U mnie był alpol, bo znowu udało sie wydrzec swietną cenę. Chłopaki troche narzekali ze jakis mało zespoinowany i trudno sie zaciera, ale np u Justyny_m bardzo go chłopcy chwalili, ze świetny i wogóle.Duzo tez pewnie zalezy od pogody w jakiej się kładzie tynk.

Gość justyna_m

Pasiulka u mnie syropian nie wiem jaki ale jakiś lepszy bo był drogi.

a tynk z ALPOLU silikonowo silikatowy jak wygląda to możesz zobaczyć u mnie na zdjęciach. Chłopaki chwalili i rzeczywiście brud super schodzi. Miałam troche pyłu i piasku po chłopakach od kostki wzięłam myjkę Stihla i w kilka sekund wszystko spłynęlo :wink: A cena rewelacyjna 8)

Bry dzień :D

Pasie, zbieraj informacje, a ja sobie będę potem z nich korzystać :wink: 8)

Ja też :lol:

Zbieram, zbieram tylko jakoś ciężko mi idzie bo dołączyłam do grona chorych :roll:

a wczorajsza, kolejna wizyta Pani Joli sprawiła, że już wskoczyłam w wir szukania a raczej akceptowania ceramiki do łazienek :o

Doberek wszystkim :D