Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że cały czas działacie :D Okienka piękne! Ale wydawało mi się że chciałaś szprosy?!? W sumie to lepiej wyglądają niż by miały szprosy :D (bo w tych ciemnych prawie ich nie widać :-? ). Mam pytanie odnośnie elewacji... Jaką gr. styropianu dajecie??? I czy on jest kładziony podwójnie??? Na zdjęciu ta ściana z garażem wygląda jakby szły 2 styropiany... a ja teraz chłonę inf. ociepleniowe jak gąbka bo niedługo też zaczynamy :lol: (a nie bardzo wiem co i jak :oops: )

szprosy chciałam ale tylko takie poprzeczne i bałam się, że kiepsko będą wyglądały na dużych oknach........

my dajemy 15 styropianu z frezem :roll:

Pasie my mamy identycznie, tam wchodzi rura od kominka i odprowadza spaliny do komina

http://img268.imageshack.us/img268/2205/dzialka2527092009drzwil.jpg

u mnie już dziura otynkowana, w niej rura i kominek może ciepełko dawać :lol:

Gosiu tylko, że u mnie ta dziura wypada w kuchni a kominek będzie z drugiej strony komina :roll:

Pasie my mamy identycznie, tam wchodzi rura od kominka i odprowadza spaliny do komina

http://img268.imageshack.us/img268/2205/dzialka2527092009drzwil.jpg

u mnie już dziura otynkowana, w niej rura i kominek może ciepełko dawać :lol:

Gosiu tylko, że u mnie ta dziura wypada w kuchni a kominek będzie z drugiej strony komina :roll:

:o no to pewnie przebicie będzie i wyczystka w kuchni :roll: , żebyć w salonie czyściej miała :roll:

Cze Pasiulka i ogromne dzięki za wczorajszy telefon :D

to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo miłe :D :D :D

no i jak cie nie kochać :wink:

nooormalnie się przestraszyłam, że Wam cuś się stać mogło :roll:

masz rację nigdy nie wiadomo jakiego idiote można spotkać na swojej drodze a niedzielnych kierowców nie brakowało zwłaszcza że tam kościół koło kościoła przy samej trasie 8) 8) 8)