Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się sobotnio :)

dziś powinnam być w szkole :x ale małż pracuje i starszak chory i tak jestem uziemiona :evil:

dobrze, że na budowę, na godzinkę udało mi się wyskoczyć :roll: chociaż finał jest taki, że całe ręce w odciskach mam bo do grabi się dopadłam :roll:

aaaaaa i jeszcze pół dnia leniwe robiłam a Zu wzięła jednego do buzi i pluła nim dalej niż siedziała :roll: i w końcu kiełbasy z lodówki sobie zażyczyła :o :o :o dobrze, że na pocieszenie starszak zjadł 3 porcje :)

ja tylko mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie zuuupełnie inny :)

cześć, przyszłam z rewizytą! :D

fajną umywalkę wynalazłaś, ostatnio oglądałam podwóje w Ikei, ale Art Ceram dużo ładniejszy! Widzę też, że macie solidnych wykonawców, to co na zdjęciach wygląda bardzo ok!

pozdawiam,

za rewizytę dziękuje, za wykonawców dziękuje, za umywalkę też :D

ale chyba jej nie będzie bo małż stwierdził, że za płytka, ostatnio Duravit podwójną oglądałam i bardzo mi się spodobała ale cena już trochę mniej i niestety ma otwory na baterie :roll: więc szukam dalej :roll:

Dzień Dobry

Mimo wszystko słoneczko świeci .

Wyprzedziłaś mnie o kilka długości ale widzę że problemy te same . Wydłużające sie prace jednej ekipy powodują przesuwanie terminów , czasami nawet na wiosnę . Ja już mam na rozkładzie drugą ekipę po elektrykarzach która dobrze zaczyna a im bliżej końca tym woooolnnnieeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj im idzie . Z wylewkami się już pożegnałem w tym roku .

pozdrawiam

Dzień Dobry

Mimo wszystko słoneczko świeci .

Wyprzedziłaś mnie o kilka długości ale widzę że problemy te same . Wydłużające sie prace jednej ekipy powodują przesuwanie terminów , czasami nawet na wiosnę . Ja już mam na rozkładzie drugą ekipę po elektrykarzach która dobrze zaczyna a im bliżej końca tym woooolnnnieeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj im idzie . Z wylewkami się już pożegnałem w tym roku .

pozdrawiam

Cze Fenix :)

nawet wczoraj o tobie myślałam :)

ja wylewek nie odpuszczę :roll: w końcu chcę na wiosnę się przeprowadzać :lol: