Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... kochana chodzi o to, ze jak za szybko odparuje woda to wylewka robi sie krucha....

Z tym, że teraz ona za szybko przeciez nie wyschnie bo nie ma letnich upałów. Myślę, ze wystarczy jej nie wietrzyć.... i przykryć folią by zbyt szybko nie odparowywała woda i to wszystko. Jak nie masz folii to po prostu czasem ją podlac i tyle. Ważne by ona nie była teraz poganiana... grzaniem czy przeciągami.

U mnie popękały, ale dlatego że były wylane w czerwcu i całe lato ja panowie SUSZYLI - barany :x

Cze Kobitki :D

Czy Wy spać nie możecie :roll: :)

kurde mam schize wylewki dopieroco a tu mrozy a dom nie ogrzewany :( :roll: :o na pewno wszystko pomarznie i popęka :roll: :x :evil:

Pasiulko wstaw jakas koze i grzej, my o tej porze tynki kladlismy i tez sie stresowalam :D

Anuś ja też właśnie tak myślałam bo kozę mamy, tylko nie podłączona po wylewkach a małż dziś cały dzień pracuje, może jak przed północą będzie wracał to zajedzie podłączy do komina i napali :roll: i myślę, że może dwa piecyki elektryczne jeszcze włączyć :roll:

Gratuluję wylewek i przejścia do następnego etapu.

Co do grzejnika to jestem zdecydowanie za nr 1.

A zlew piękny wybrałaś.

dzięki Becia :D

a zlew musiałam jeszcze małżowy dorzucić bo on ma też swego wybranka :lol: i gotów się obrazić :roll:

szukam w necie fajnego grzejnika do wiatrołapu

bo będzie akurat na wprost wejścia

http://i49.tinypic.com/6ycmzn.jpg