Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:p Witajcie Dziewczyny!!!!

Ale Was wzięło... Dobry temat.... Aż mi się łezka zakręciła...

Myślę...myślę...myślę a może by tak nie planować tylko... wiecie chwila zapomnienia i po krzyku. Z drugiej strony w obecnych czasach to tylko głupiec nie planuje. Tyle, że ja planuję już od roku i zawsze znajdę jakiś argument, żeby odwlec decyzję. Marzę o córce syna już mam - rezolutnego pięciolatka. :p

:p Witajcie Dziewczyny!!!!

Ale Was wzięło... Dobry temat.... Aż mi się łezka zakręciła...

Myślę...myślę...myślę a może by tak nie planować tylko... wiecie chwila zapomnienia i po krzyku. Z drugiej strony w obecnych czasach to tylko głupiec nie planuje. Tyle, że ja planuję już od roku i zawsze znajdę jakiś argument, żeby odwlec decyzję. Marzę o córce syna już mam - rezolutnego pięciolatka. :p

To nie planuj - tylko chwila zapomnienia i.........uniesienia.....

:p Ale ... Praca zawodowa? Też jest ważna jak wypadnę z obiegu to mogę stracić szansę o której marzyłam od dawna, jest kredyt do spłaty i dziecko, o które należy zadbać no i chyba najważniejsze po urodzeniu syna pojawiły się u mnie poważne problemy zdrowotne i chyba tego boję się najbardziej. :cry:

:p Ale ... Praca zawodowa? Też jest ważna jak wypadnę z obiegu to mogę stracić szansę o której marzyłam od dawna, jest kredyt do spłaty i dziecko, o które należy zadbać no i chyba najważniejsze po urodzeniu syna pojawiły się u mnie poważne problemy zdrowotne i chyba tego boję się najbardziej. :cry:

oj to smutne - wracaj do formy a potem zalej formę :wink:

ale dopiero wtedy jak bedziesz spokojna o kredyt itp.

bo nie ma nic gorszego niż stres w ciązy (wiem coć o tym )

Dzieńdoberek dziś piątek

Ale ... Praca zawodowa? Też jest ważna jak wypadnę z obiegu to mogę stracić szansę o której marzyłam od dawna, jest kredyt do spłaty i dziecko, o które należy zadbać no i chyba najważniejsze po urodzeniu syna pojawiły się u mnie poważne problemy zdrowotne i chyba tego boję się najbardziej.

Ja też tak odwlekałam, odwlekałam bo zdrowie też nie najlepsze mam, no i jest 8 lat różnicy między dzieciakami :roll:

a u nas było tak, że jak Bartus miał roczek przeprowadziliśmy się nareszcie do naszego mieszkanka... i było nam tak dobrze, że po 2 misiącach się okazało, że będzie i Maciuś :p

między chłopcami jest niespełna 2 lata i jest dobrze.... bo siedząc z Bartusiem w domu byłam w ciąży z Maciejem, potem był rok, kieedy miałam ich obu, a potem przedszkole Bartusia i zostałam sama z Maciejem....

terqaz obaj chodzą do tego samego przedszkola i jest super :)

a ja zajmuje sie budową :)

noooo :p nowy domek - nowy potomek :p

juz się boje kolejnej przeprowadzki :)

ja też bo mój małż bedzie ok 40 lub ciut po

i podobno ten wiek dla faceta to burza hormonów

Cooooooo.......jeszcze większa burza.... :o :o :o

Pas cnoty se walnę, jak nic... :oops: 8) :lol: :lol:

No co ty !!!!!!!

Dlaczego aż drastycznie - miej litość dla chłopa !!!

U mnie są 3 lata różnicy pomiędzy dziewczynkami. Za każdym razem po przeprowadzce było baby :wink:

Teraz się śmieję, że jak będziemy się przeprowadzać do nowego domu, to będzie następne :wink:

Rodzić mogłabym codziennie, ale ktoś mógłby za mnie tak mniej więcej do 1-2 roku życia wychować za mnie dziecko, chociaż uwielbiam niemowlaki :oops:

Mojemu M marzy się syn, więc może się doczeka :wink:

A rannego wstawania nie cierpię :evil: Całe szczęście moje dziewczyny dają mi się wyspać - starszą do przedszkola budzi i szykuje mąż, a ja z młodszą wstajemy sobie koło 9, więc nie jest najgorzej :lol: