Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć Dziewczynki :D

prawda, że ładny dzień mamy

a ja dziś zaspałam i starszak ma dzień wolny :roll:

kurde Zu bolał w nocy brzuchal i do 4 nie spała, zanim ja usnęłam była 5,

co z tego, że małż przed 7 mnie budził zanim wyszedł do pracy, otworzyłam oczy i zaraz je zamknęłam, jak znowu otworzyłam była 8.30 :o :o :o

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lidszu , każdy ma jakies tam powody .... U mnie i tak się w dzienniku nic nie działo , wieć strata żadna.Sorki ze i komenty poleciały , ale jak juz ciąć to po całości , a nie kawałkami :wink:

Dobrosiu Wieeeeelka szkoda!!!!

Tak fajnie czytało się Twój dziennik. :(

No ale bez powodu tego nie zrobiłaś i ja to szanuję.

lidszu , każdy ma jakies tam powody .... U mnie i tak się w dzienniku nic nie działo , wieć strata żadna.Sorki ze i komenty poleciały , ale jak juz ciąć to po całości , a nie kawałkami :wink:

wiem kochana i szanuję decyzję, chociaż strasznie szkoda :( :(

nie zapominaj o nas i zaglądaj :D

eeee , ja będe tak aktwna jak do tej pory , tylko się będe u innych panoszyć :wink: 8)

A jak się będziemy chciały wymienić fotami , to Wam na privy , albo maile porozsyłam.Poradzimy sobie :wink:

tak mi smutno że "ktoś" (bo inne słowo mi przechodzi przez myśl, ale bez brzydkich słów będę pisać) tak ci namieszał ale chociaż dobrze że pozostajesz w takiej wesji :D :D :D

eeee , ja będe tak aktwna jak do tej pory , tylko się będe u innych panoszyć :wink: 8)

A jak się będziemy chciały wymienić fotami , to Wam na privy , albo maile porozsyłam.Poradzimy sobie :wink:

eeeeeeee no to ja strasznie proszę o mnie pamiętac :oops: :oops:

ja jestem po drodze do Kruelci - tak dla przypomnienia dorzuce :)