Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... cze Pasiula :)

odbierz priva :)

aaaa i jeszcze jedno pisałaś u Nefci, ze chcesz lecieć po farby... spikniemy się razem co? ja tez się tam muszę przejechać... to moze razem... wiesz co dwie to nie jedna nie? :)

buziaki

odebrałam :)

Nitus bardzo chętnie z Tobą pojadę tylko najwcześniej to chyba w drugiej połowie przyszłego tygodnia :roll:

ee spoko :)

jak coś to u mnie nie piekarnia... może być i jeszcze później :)

a to spoko czyli mam się do Ciebie w razie co dobijać :)

... cze Pasiula :)

odbierz priva :)

aaaa i jeszcze jedno pisałaś u Nefci, ze chcesz lecieć po farby... spikniemy się razem co? ja tez się tam muszę przejechać... to moze razem... wiesz co dwie to nie jedna nie? :)

buziaki

odebrałam :)

Nitus bardzo chętnie z Tobą pojadę tylko najwcześniej to chyba w drugiej połowie przyszłego tygodnia :roll:

ee spoko :)

jak coś to u mnie nie piekarnia... może być i jeszcze później :)

a to spoko czyli mam się do Ciebie w razie co dobijać :)

ta jezd :)

zwłaszcza, ze zgubiłam mój śliczny kolornik :x i kolorki muszę zamaiwać ciut z pamięci... :roll: ale damy rade :)

Cześć Pasiu :D

Niestety nie mam kluczyków do samochodu :( slubny zabrał ze sobą do pracy :evil: namietnie szukam w nierozpakowanych rzeczach zapasowych ale nie mogę znaleźć :cry:

więc mój przyjazd pod znakiem zapytania stoi :roll:

właśnie Ci priva posłałam :) a Ty tu piszesz

w każdym razie tak od ok 11 siedzimy w domku bo teraz na chwilkę do LM muszę podjechać :roll: