Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edmar70 napisał:

dobroszka napisał:

Edyś , no ale jak się zacznę budowac , to będziesz mnie miała pod bokiem - będziesz miała to moje nadawanie live

TYlko to mnie trzyma przy życiu.

o jesoo , ale odpowiedzialność , nie wiem czy sprostam

spoko, dasz radę :wink:

Edyś , no ale jak się zacznę budowac , to będziesz mnie miała pod bokiem - będziesz miała to moje nadawanie live :wink: 8)

TYlko to mnie trzyma przy życiu. :wink:

o jesoo , ale odpowiedzialność , nie wiem czy sprostam :wink: :oops: :oops:

Raczej musisz, bo inaczej będziesz miała mnie na sumieniu, a raczej na ciągłych wizytach. :wink: :wink:

Wpadłam i ja się przywitać :lol:

Widzę, że mnie ominęło jakieś niemiłe zamieszanie :roll: nie wiem dokładnie o co chodzi :roll: w każdym razie mam nadzieję, że u Dobroszki jednak wszystko w porządku :lol:

Razdko ostatnio zaglądam, bo ząbkujemy :roll: :roll: :roll: i noce są męczące, więc wieczorkami wcześniej zalegam :roll:

Co do zlewu, to ja mam w kuchni pod oknem, ale nie na równej wysokości z parapetem. Jestem zadowolona, chociaż na mojej wsi nic się nie dzieje, więc oglądam głównie łąki, sarenki i koty :roll: :roll: :roll: Trochę kiepsko jest z myciem okna, ale do wszystkiego się można przyzwyczaić :lol: :roll: :lol:

Widzę, że mnie ominęło jakieś niemiłe zamieszanie :roll: nie wiem dokładnie o co chodzi :roll: w każdym razie mam nadzieję, że u Dobroszki jednak wszystko w porządku :lol:

Razdko ostatnio zaglądam, bo ząbkujemy :roll: :roll: :roll: i noce są męczące, więc wieczorkami wcześniej zalegam :roll:

Co do zlewu, to ja mam w kuchni pod oknem, ale nie na równej wysokości z parapetem. Jestem zadowolona, chociaż na mojej wsi nic się nie dzieje, więc oglądam głównie łąki, sarenki i koty :roll: :roll: :roll: Trochę kiepsko jest z myciem okna, ale do wszystkiego się można przyzwyczaić :lol: :roll: :lol:

Magi - a wyjmowana bateryjka która ułatwia dostęp do okna to gdzie??!! a byłoby ci łatwiej jakbys sobie taką zapodała.

a co do widoku z okna to - super - też bym chciała sarenki oglądać !!!

może na stare lata osadzę się gdzieś na wsi... i juz to czuję: cisza, spokój, las, łaka (rozmarzyłam się)

Magi - a wyjmowana bateryjka która ułatwia dostęp do okna to gdzie??!! a byłoby ci łatwiej jakbys sobie taką zapodała.

a co do widoku z okna to - super - też bym chciała sarenki oglądać !!!

może na stare lata osadzę się gdzieś na wsi... i juz to czuję: cisza, spokój, las, łaka (rozmarzyłam się)

No nie pomyślałam o tym :roll: :roll: :roll: ale często tam nie wchodzę, bo myć okien nie cierpię :roll: tylko jak już muszę :roll:

A co do widoku, to powiem tak. Jak się człowiek w mieście wychowa, to lubi sobie na ludzi popatrzeć, bo jak wyglądał z okien bloku, to wszędzie coś się działo :roll: :wink: :roll: Teraz nie dzieje się nic :o :o :o nasza działka jest ostatnia, więc poza listonoszem, to raczej nikogo innego się nie spodziewam zobaczyć :lol: Jak jakiś samochód się zapędzi to szok normalnie :lol: :wink: :lol:

Jak wszystko ma to swoje plusy i minusy :lol: Plus, że cisza i spokój, las i sarenki za płotem, a minus jak małż pojedzie w delegację i zostajemy same w domu :roll: troszku strach :roll:

No nie pomyślałam o tym ale często tam nie wchodzę, bo myć okien nie cierpię tylko jak już muszę

A co do widoku, to powiem tak. Jak się człowiek w mieście wychowa, to lubi sobie na ludzi popatrzeć, bo jak wyglądał z okien bloku, to wszędzie coś się działo Teraz nie dzieje się nic nasza działka jest ostatnia, więc poza listonoszem, to raczej nikogo innego się nie spodziewam zobaczyć Jak jakiś samochód się zapędzi to szok normalnie

Jak wszystko ma to swoje plusy i minusy Plus, że cisza i spokój, las i sarenki za płotem, a minus jak małż pojedzie w delegację i zostajemy same w domu troszku strach

ja też bym się bała, bo ja z tych tchórzliwych :oops:

Mamy kota obronnego :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie, to staram się nie myśleć o najgorszym i widze tylko PLUSYYYYYY :lol: :wink: :lol:

Trzymam kciuki za Wasze PnB Pasie i Zuzanka :lol:

Ps. Zuzanka oszczędz trochę tych urzędników :lol: :roll: :lol:

Bo ja też urzędnik :lol: :lol: :lol:

ojjjjjjjjjjjj :oops: :oops: :oops:

ale przecież pochwaliłam też - raz - narazie

a jakbym na ciebie trafiła to normalnie laurka od razu - !!!!!

Mamy kota obronnego :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie, to staram się nie myśleć o najgorszym i widze tylko PLUSYYYYYY :lol: :wink: :lol:

Trzymam kciuki za Wasze PnB Pasie i Zuzanka :lol:

Ps. Zuzanka oszczędz trochę tych urzędników :lol: :roll: :lol:

Bo ja też urzędnik :lol: :lol: :lol:

ojjjjjjjjjjjj :oops: :oops: :oops:

ale przecież pochwaliłam też - raz - narazie

a jakbym na ciebie trafiła to normalnie laurka od razu - !!!!!

:lol: :lol: :lol:

Wśród urzędników, to jak i wszędzie są mili i niemili :roll: :roll: :roll:

Chodzi często tylko o interpretację przepisów :roll: miły zinterpretuje na twoją korzyść, a niemiły na niekorzyść :roll: i tak się będzie działo dopóki nasze prawo będzie dawało szerokie możliwości jego dowolnej interpretacji :roll: