Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Pasie,

Fajna ta podłoga czerwoniasta! Malina! :lol:

A ja tak pozwolicie, że się wtrącę do rozmowy o podłogach drewnianych..... otóż też byłam strasznie napalona na podłogę olejowaną - gotowa nawet zbankrutować, żeby ją mieć, ale kilka osób (w tym dwoje użytkowników takowej) przestrzegło mnie ze w codziennym użytkowaniu to porażka maksymalna. Ponoć wszystko cokolwiek się na nią wyleje i nie zostanie natychmiast wytarte pozostawia plamy...... Dlatego tez zrezygnowałam z olejowanej, pomimo że strasznie mi się podobała...... :roll: Nie słyszeliście nic na ten temat? Kit mi wciśnięto? Bo z tego co widzę to cieszy się ona ogromną popularnością......

ONA

co do wylewania to nie wiem, ale znajomy wlasnie mi odradza ze wzlegu na male samochodziki w reku dziecka ktore w mig zmienia podloge w milion skrzyzowan oznaczonych kreskami.

Hejeczka Kobitki :)

Właśnie Zu poszła spać i mam wolną chwilkę :p

bo dziś od rana buszowałam po Opexie, Obi i innych budowlanych :o

Zulusko co do Twojego pytania to z moich znajomych, którzy dłuuugo mieszkają nikt nie ma olejowanej podłogi :roll: chyba ja będę pierwsza :roll: ale teraz w domu mam lakierowane i pamiętam jaki meksyk był jak prawie 100 metrów drewna odnawialiśmy :evil: :evil: :evil: a dzieci w miarę odchowane to może nie będzie tak źle, ja i tak już decyzji nie zmienię :) najwyżej będę ją często odnawiać....

Anja jak chcesz to się rozpakowuj :p :p :p

Cze Aguś,

co nowego panowie zrobili w domku ? :roll:

Liduś mam już wszystkie konieczne zabudowy kartongipsowe, czekam jeszcze na pomysł Joli na górną łazienkę i zabudowę pod TV :roll: zagruntowana też góra i gotowa pod malowanie :) a Panowie dziś pojechali na weekend do domu :roll: a i tak czekamy na kafle, które będą po 10 marca.... jutro porobię zdjęcia, bo dziś nie miałam aparatu :roll:

Cze Aguś,

Liduś mam już wszystkie konieczne zabudowy kartongipsowe, czekam jeszcze na pomysł Joli na górną łazienkę i zabudowę pod TV :roll: zagruntowana też góra i gotowa pod malowanie :) a Panowie dziś pojechali na weekend do domu :roll: a i tak czekamy na kafle, które będą po 10 marca.... jutro porobię zdjęcia, bo dziś nie miałam aparatu :roll:

wy to teraz szybsi jesteście niż struś pędziwiatr 8) :lol:

czekam z niecierpliwością na zdjęcia :D

Cze Aguś,

wy to teraz szybsi jesteście niż struś pędziwiatr 8) :lol:

czekam z niecierpliwością na zdjęcia :D

Liduś a mi się strasznie wszystko dłuży :roll: sama bym zrobiła 100 razy szybciej :wink: :lol: :roll:

Bry

No weź nie marudź - przyjedź do mnie to doła złapiesz jak zobaczysz te czerwone mury :roll:

Bry Monia :)

ja i tak mam doła i Ty jeszcze mi się każesz pognębiać :x

o mammmo a czemu Ty masz dołka? Przecież już finiszujecie :-?

o nie tak szybko, mediów nie mamy podłączonych :x a przez to podłogówka nie odpalona, to i kafli na podłogi nie mogą kłaść i drewna też nie będzie można położyć :roll: i wszystko się opóźni a ja chciałam przed długim wyjazdem nad morze mieć to wszystko skończone i ze spokojną głową wygrzewać domek i tyłek na plaży :)