Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... na doły najlepsza jest ciężka orka :p

Miałam doły, załatwiłam sobie niezłą jazde fizyczną... i doły się skończyły... śpię jak niemowle, efekty są zadowalające .... kasa została :p i będzie na lampy :p

dzień dobry :)

... na doły najlepsza jest ciężka orka :p

Miałam doły, załatwiłam sobie niezłą jazde fizyczną... i doły się skończyły... śpię jak niemowle, efekty są zadowalające .... kasa została :p i będzie na lampy :p

dzień dobry :)

Nitka czy zostałaś instruktorem fitness :wink: :roll: :D

Berek Dziewczynki :) ale piękne słoneczko za oknem :p

Dąb i moim faworytem :p więc pewnie będzie go najwięcej ale mam ochotę poszaleć z tym orzechem północnoamerykańskim tylko oczywiście trochę drogi :roll:

a i teak też gdzieś przemycę i wszędzie oprócz pokoi dzieci będzie mozaika przemysłowa :)

zaraz zmykam na budowę bo przyjeżdża hydraulik, będziemy grzejniki zamawiać i odpływ w kabinie będzie zakładany i wylewana podłoga pod płytki :p

a wczoraj wieczorem zrobiliśmy chłopakom niespodziewany nalot a tam................

niespodzianka :) domek wysprzątany na błysk :o :o :o wszędzie czyściutko :D

zabiorę ze sobą aparacik :lol:

hello :D

piękne drewienka widziałam w dzienniku :D . Podobają mi się właściwie wszystkie. Zakochana jestem w orzechu i chciałabym go mieć w salonie i jadalni (czy możesz mi na PW rzucić jego cenami ? ). W dębie też jestem zakochana i ten jesion termo wygląda super :D

Hej Kobitki :)

Dziś miałam ciężki ale fajny dzień :roll: pół dnia spędziłam z hydraulikiem na wybieraniu i zamawianiu grzejników, kupiliśmy też wreszcie odpływ do kabiny a teraz siedzę w necie i szukam gdzie mają baterię podtynkową prysznicową Tresa na wczoraj :roll:

Nituś Duch dopiero ma mi przywieźć jakieś próbki, bo sama nie wiedziałam co ja chcę :roll:

Lidzia cen tego orzecha w przemysłówce nie znam, Duszek ma się mi dowiedzieć, bo na prawdę mi się podoba ale i tak w domu najwięcej będzie dębu tylko może w jakiś fajnych kolorkach :) a na ten teak też mam wielką chrapkę :D

zdjęć nie wrzucam bo nic spektakularnego się nie wydarzyło, poza wielkim porządkiem w całym domu :D bo trwa w nim wielkie gruntowanie ścian :p :p :p