Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka :)

dziś chyba siedzę w domciu, muszę go trochę ogarnąć i jakiś obiad ugotować :p

i łóżeczka Zulinie poszukać bo lada dzień jej stare odjedzie i je zajmie nowa lokatorka :lol:

i muszę wymyślić co dajemy w sypialni na podłodze, bo chyba będzie to jedyny pokój bez drewna, myślę o korku albo wykładzinie :roll:

Cześć Pasiulka :D

No ja też powinnam ogarnąć narazie to obiad podszykuję i za pół godzinki mykam na miasto 8)

a ja już Bąki do przedszkola odwiozłam... Chłopinę mojego kofanego na przystanek dogodny... obleciałam juz kuriera bo karmę przywiózł... i śmigam teraz do się.... :p

byde wieczorem... jak nie padne :p

Cześć Pasiulka :D

No ja też powinnam ogarnąć narazie to obiad podszykuję i za pół godzinki mykam na miasto 8)

a ja już Bąki do przedszkola odwiozłam... Chłopinę mojego kofanego na przystanek dogodny... obleciałam juz kuriera bo karmę przywiózł... i śmigam teraz do się.... :p

byde wieczorem... jak nie padne :p

Nitka Ty to jesteś :) :) :)

A propos odpływu w prysznicu, to masz do niego suchy syfon ?

Lidziu chyba nie :roll: ale ten suchy syfon to chyba tylko po to żeby nie śmierdziało jak się długo nie korzysta a u nas raczej tak nie będzie bo dwóch domów i psa samych nie na długo zostawimy :roll: jutro jeszcze zapytam hydraulika :roll:

ogłaszam strajk 8)

gdzie nie zajrzę tam się szykują do wiadomego Tour :evil: a mnie zżera :x :x :x więc nie będę do Nich zaglądać aż wszystko powróci do normy, czyli ze 2 tygodnie :o :wink:

a ze spraw budowlanych u moich dzieci w pokojach już ciepło, bo im grzejniczki wiszą :)

dziś mogę coś pstryknąć ale najpierw kierunek Urząd Skarbowy, trzeba się rozliczyć to w przyszłym tygodniu będzie kaska, która się przyda bo mam fajny fotel do sypialni upatrzony 8) a małż z pieniędzy budowlanych na takie zachcianki nie daje ruszyć :roll: ale wiem, że jemu też się podoba 8)

ogłaszam strajk 8)

gdzie nie zajrzę tam się szykują do wiadomego Tour :evil: a mnie zżera :x :x :x więc nie będę do Nich zaglądać aż wszystko powróci do normy, czyli ze 2 tygodnie :o :wink:

Pasiu nie strajkuj, tylko się z nami zabierz :D

baaaardzo bym kciała ale nie mogę :roll: szkołę mam i akurat moje seminarium dyplomowe a jest tylko jedno, właśnie w niedzielę :x