Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasie zdrówka życzę :lol:

co się w koło dzieje :roll: jakieś przesilenie wiosenne czy co :-?

u mnie to chyba odnowiła się poprzednia infekcja :roll: bo oczywiście wtedy nie poszłam do lekarza :roll: i teraz raczej też się nie zanosi :roll:

Wiesz, dla mnie najgorsze, że jak idziesz do lekarza, to też nie masz pewności, że dobrze Cię zdiagnozuje i będzie w stanie Ci pomóc :-? A ile człowiek się nadenerwuje zanim do gabinetu wejdzie 8)

Trzeba więc samemu o siebie dbać, bo co tu dużo mówić - nie masz zdrowia to nic nie cieszy :lol:

Pasie zdrówka życzę :lol:

co się w koło dzieje :roll: jakieś przesilenie wiosenne czy co :-?

u mnie to chyba odnowiła się poprzednia infekcja :roll: bo oczywiście wtedy nie poszłam do lekarza :roll: i teraz raczej też się nie zanosi :roll:

Wiesz, dla mnie najgorsze, że jak idziesz do lekarza, to też nie masz pewności, że dobrze Cię zdiagnozuje i będzie w stanie Ci pomóc :-? A ile człowiek się nadenerwuje zanim do gabinetu wejdzie 8)

Trzeba więc samemu o siebie dbać, bo co tu dużo mówić - nie masz zdrowia to nic nie cieszy :lol:

ja ostatnio to chadzam regularnie tylko do endo bo wiem, że jak rozreguluję tarczycę to massakra :evil: a reszty staram się unikać :roll: dopóki to tylko możliwe....

Witanko poniedziałkowe :) chyba już wiosna ale za naszym oknem jakoś tak szaro buro:roll:

z moim katarem bez zmian :roll: ale nic to :lol: bo i tak muszę jechać najpierw na Bartycką odebrać wannę, tylko jak ja ją do Galaxiaka włożę :roll: a potem jeszcze w milion różnych miejsc i muszę wykonać parę baaaaardzo ważnych telefonów :roll:

i na dziś mam ambitny plan ułożenia harmonogramu dalszych naszych budowlanych kroków :roll:

Doberek Pasiu :)

Po pierwsze zdrówka Ci życzę i Dzieciaczkom :)

Tylko weekend mnie nie było a u Ciebie takie zmiany :roll: :roll: :roll:

Bardzo mi się podoba mała łazieneczka, perełeczki super :) ciekawa jestem jak to będzie wyglądało na finiszu :)

Idziecie jak burza i oby tak dalej :)

Wpisuje się na listę na macanko :lol:

nastepne piekne szarosci sie zapowiadaja 8)

u mnie tez jakos dziwnie z tymi otworami na wentylatory wymyslili i tez musielismy podkuwac otwor w lazience ... jeszcze czeka nas podkucie w garderobie :roll: a przeciez mamy calkiem standardowe wentylatory, to dlaczego majster zrobil inne - nawet sprawdzalam i takiego rozmiaru to w ogole nie ma :wink:

Doberek Pasiu :)

Po pierwsze zdrówka Ci życzę i Dzieciaczkom :)

Tylko weekend mnie nie było a u Ciebie takie zmiany :roll: :roll: :roll:

Bardzo mi się podoba mała łazieneczka, perełeczki super :) ciekawa jestem jak to będzie wyglądało na finiszu :)

Idziecie jak burza i oby tak dalej :)

Wpisuje się na listę na macanko :lol:

chociaż Tobie się podoba :roll:

zapraszam, drogę znasz :p

nastepne piekne szarosci sie zapowiadaja 8)

u mnie tez jakos dziwnie z tymi otworami na wentylatory wymyslili i tez musielismy podkuwac otwor w lazience ... jeszcze czeka nas podkucie w garderobie :roll: a przeciez mamy calkiem standardowe wentylatory, to dlaczego majster zrobil inne - nawet sprawdzalam i takiego rozmiaru to w ogole nie ma :wink:

mam nadzieję, że Górale coś z tym wentylatorem wymyślą :roll:

Pasiulka potrzebuje dobrą ziemie bo muszę podsypać zanim wkopię iglaki na działce - masz/znasz/wiesz kogo pyatć :roll: :roll: :roll:

wiesz co moja mama ostatnio brała firmę, która jej duże krzewy przesadzała i on swoją ziemię przywozili, mogę mieć namiar dopiero wieczorem bo mama jest teraz na reha :roll:

a i Mysia też jest teraz w temacie ziemi :)

Pasiulka potrzebuje dobrą ziemie bo muszę podsypać zanim wkopię iglaki na działce - masz/znasz/wiesz kogo pyatć :roll: :roll: :roll:

wiesz co moja mama ostatnio brała firmę, która jej duże krzewy przesadzała i on swoją ziemię przywozili, mogę mieć namiar dopiero wieczorem bo mama jest teraz na reha :roll:

to czekam na info od twojej mamy

a do Mysi pisałam ale guuuuuuuuuuuuuuuuuucho :(

to czekam na info od twojej mamy

a do Mysi pisałam ale guuuuuuuuuuuuuuuuuucho :(

Zuza postaram się jak najszybciej :)