Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejeczka :)

wróciłam z banicji :) widze, że złe katary Was nie chcą opuścić... :( pocieszam więc że wiosnę już czuć i nie uda się jej nas ominąć :)

a ziemię to chcecie luzem czy w takich ogromnych workach?

hej Nitka :)

ja tam pół dnia na dworze dziś spędziłąm, mimo kataru :)

czy byłaś już w sklepiku z farbami bo chyba po jakieś kolorniki się kcem wybrać :roll:

nie - jeszcze nigdzie nie byłam :)

to możemy się wybrać tylko czy wolisz jeszcze przed świętami czy już po :roll:

hm... ja bym wolała raczej "po" :)

to będzie "po" :D

hej, a ja po dentyście terroryście się męczę....

byłaś Ty czy dziecię :roll:

w obu przypadkach współczuję :(

dobry wieczorek,

niestety ja... po karmieniu strasznie posypały mi się zęby, ale na szczęście teraz obserwacja.

z młodym byliśmy w polecanym elefant, ale chyba nie zapisze się do grupy super zadowolonych z wizyty.

hej, a ja po dentyście terroryście się męczę....

byłaś Ty czy dziecię :roll:

w obu przypadkach współczuję :(

dobry wieczorek,

niestety ja... po karmieniu strasznie posypały mi się zęby, ale na szczęście teraz obserwacja.

z młodym byliśmy w polecanym elefant, ale chyba nie zapisze się do grupy super zadowolonych z wizyty.

skąd ja to znam :roll:

ja na szczęście dentysty się nie boję bo długo leczyłam zęby u Cioci więc zawsze było fajnie bo uwielbiałam do niej jeździć bo to prawdziwa dama była :D ale moi obaj panowie to wprost panicznie się boją :roll:

Malutka,

ja chodziłam do Elefanta z córką od drugiego roku jej zycia do teraz i jestem mega zadowolona ale TYLKO za sprawą jednej pani doktor :wink: nazwisko podam na ci jak znajde wizytówkę bo ono jest długie i takie nietypowe. P. była tam poddawana narkozie i wizyt miałysmy naście....i każdą córka zniosła dzielnie i pytała się kiedy znowu pojedzie do dentysty :wink:

Moja siostra chodzi tam z synem i na jedną lekarz skargę składała a od kiedy chodzi do pani Magdy wszystko jest OK - podejście lekarza i jego sposób "obsługi" sestresowanego dziecka to nie lada umiejetność, samo skończenie studiów to za mało przy pracy z tak małymi pacjentami :roll:

Malutka,

ja chodziłam do Elefanta z córką od drugiego roku jej zycia do teraz i jestem mega zadowolona ale TYLKO za sprawą jednej pani doktor :wink: nazwisko podam na ci jak znajde wizytówkę bo ono jest długie i takie nietypowe. P. była tam poddawana narkozie i wizyt miałysmy naście....i każdą córka zniosła dzielnie i pytała się kiedy znowu pojedzie do dentysty :wink:

Moja siostra chodzi tam z synem i na jedną lekarz skargę składała a od kiedy chodzi do pani Magdy wszystko jest OK - podejście lekarza i jego sposób "obsługi" sestresowanego dziecka to nie lada umiejetność, samo skończenie studiów to za mało przy pracy z tak małymi pacjentami :roll:

gdybyś miała chwilkę i poszukała to będę wdzięczna. bedzie na przyszłość, albo dla młodej, bo na razie jest ok, ale kto wie.

Młody ma bardzo silny odruch wymiotny i tak naprawdę nie odczułam jakiejkolwiek pomocy Pani, poprosiłam żeby dała mu lusterko, zagadywałam go, a ona w sumie tylko chciała mu otworzyć buzię. :-? nie było zadnego wstepu, zadnej rozmowy, zaciekawienie dziecka,o rodzinnej atmosferze o której mowa na stronie gabinetu nie wspomnę, stąd moja opinia.

Najważniejsze że okazało się, że zęby zdrowe.

pasie, no wlasnie prace na pewno poszly do przodu...

co u Ciebie?