Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaaa , a myślałem że od tego co się robi na łóżku a nie pod nim . :lol:

Ty bardzo schematyczne myślenie kolego masz :p :P :p :P

Taaaak ? A myślałem że od leżenia na podłodze to bardzo plecy was bolą ?! 8)

mnie plecy nie bolą... a Męża zapytam jak wróci :p :P :p

Paśko jak fajnie się wam robi. Ta mozaika to taka opalizująca jest, bo na zdjeciach zbytnio nie widać i nie wiem czy myśle własnie o tej, o której powinnam?

Widzimy się jutro?

Mysia to jest Dune taka fioletowo-różowo-niewiadomojaka :)

a jak Twoja Majeczka bo jak chora to może przyjadę po świętach :roll:

Paśko jak fajnie się wam robi. Ta mozaika to taka opalizująca jest, bo na zdjeciach zbytnio nie widać i nie wiem czy myśle własnie o tej, o której powinnam?

Widzimy się jutro?

Nie jest chora zarażliwie. Troche ją musiało przewiać na wycieczce w poniedziałek, ale juz jest dobrze, nie powinna Ci uszkodzić Zu ;)

także jesli chcecie to przyjezdzajcie teraz, albo po swiętach.

widziałam tą mozaikę w sklepie i wszystkie inne jej podobne-ciężko oderwać wzrok od tych błyskotek. Fajnie, ze masz ją z umiarem na ścianie :D

Widzimy się jutro?

Nie jest chora zarażliwie. Troche ją musiało przewiać na wycieczce w poniedziałek, ale juz jest dobrze, nie powinna Ci uszkodzić Zu ;)

także jesli chcecie to przyjezdzajcie teraz, albo po swiętach.

widziałam tą mozaikę w sklepie i wszystkie inne jej podobne-ciężko oderwać wzrok od tych błyskotek. Fajnie, ze masz ją z umiarem na ścianie :D

więcej mozaiki tylko na obudowie wanny będzie :D

Mysia to ja jednak przyjadę po świętach a to dla tego, że ja też jestem chora i lepiej do Was moich zarazków nie ciągnąc, bo Maja jeszcze bardziej się rozłoży :roll: a mi nie ucieknie bo nic pilnego nie mam 8)

hejka poniedziałkowe :)

ale dawno tu nie zaglądałam :roll: ale dużo miałam na głowie :x a jeszcze ten weekend był szkolny i w dodatku Starszaka dopadł jakiś wirus i już od soboty gorączka go trzyma :evil:

z dobrych wiadomości to dziś mają nam zacząć wreszcie kopać pozostałe media :) i w połowie kwietnia wszystko nam podłączą :p ja mam zadanie bojowe kupić fugi do szarej łazienki i jest problem z mozaiką - jaką do niej fugę bo fioletów ani róży w LM nie widziałam, może zrobię szarą taką jak przy jasnych płytkach :roll: jak macie jakieś pomysły to plissss :lol:

hejka :p

wózka małego Zu szukam, na razie mam takie typy :roll:

http://krzys.lublin.pl/photo/product_info/3/8/7/1_3879ec19e5eb.jpg

http://www.bobowozki.pl/images/futura_01.jpg

jak macie jakieś doświadczenia z takimi trójkołowcami to poproszę o opinie :roll: :)

a i zapomniałam gaz mi się kopie i woda :) :D :p