Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrówka dla męża.

I dla Was też. Trzymajcie się.

dzięki:) chyba dobry antybiotyk dostał bo już w nocy gorączka nie przekraczała 39 stopni

a zapomniałam się pochwalić, że ostatnio Zu gada jak najęta tylko zjada przednie literki np. ch - więc tata jest ory a w telewizji jest omik a i tak przebojem jet siłak - czyli ślimaki i wszystkie inne stworzenia poruszające się po ziemi :D

Edytowane przez pasie
zapmniałam sie pochwalić

dzięki:) chyba dobry antybiotyk dostał bo już w nocy gorączka nie przekraczała 39 stopni

a zapomniałam się pochwalić, że ostatnio Zu gada jak najęta tylko zjada przednie literki np. ch - więc tata jest ory a w telewizji jest omik a i tak przebojem jet siłak - czyli ślimaki i wszystkie inne stworzenia poruszające się po ziemi :D

cuuuudnie

O masz. Się nie zam na Twom mężu, ale dotychczasowe moje doświadczenie wskazuje bardziej na antybiotyk. Przywal mu jakiś bloker antyhistaminowy kontrolnie...

A najlepiej zadzwoń do Kamyka- on się zna na paszczy ..

dałam mu rano przeciwalergiczny i wapno :roll: ale trochę dziwne jak na reakcję alergiczną bo tylko sam język, zobaczymy jak będzie dzisiaj najwyżej będzie musiał antybiotyk zmienić

hello :D

cieszę się, że P lepiej, ale przejścia miałaś niesamowite :). Mój też w zeszłym tygodniu siedział chory w domu z zapaleniem oskrzeli. Nie miał gorączki, ale oczywiście był baaardzooo chory :evil:

widzę, że dużo się dzieje i może jakoś w niedalekiej przyszłości uda mi się zaglądnąć i pomacać :)

Witaj Pasiulko

ciesze się że mężowi juz lepiej ,oj wiem co to znaczy angina w zeszłym roku miałam ja 2 razy pod rząd bo ona lubi wracać jak bumerang ,a nafaszerowałam się tymi antybiotykami jak nigdy !! brrrrrrrrrrrrrr

oj to widze trudne wybory co do malowania skosów ,:):):)

hello :D

cieszę się, że P lepiej, ale przejścia miałaś niesamowite :). Mój też w zeszłym tygodniu siedział chory w domu z zapaleniem oskrzeli. Nie miał gorączki, ale oczywiście był baaardzooo chory :evil:

widzę, że dużo się dzieje i może jakoś w niedalekiej przyszłości uda mi się zaglądnąć i pomacać :)

Cze Dziewczynki :)

Liduś jak zawsze zapraszam :)