Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gratulacje gazu, ale nie ciesz się na zapas, chyba, że u Ciebie dostawca jest sprawny. Mamy umowę, rury w domu rozprowadzone, skrzynkę w płocie i co :jawdrop: i guzik z pentelką... ani widu, ani słychu a w marcu miał być. O prądzie nie wspomnę, bo już zapomniałam... miał być przeniesiony na stałę miesce ze skrzynką gdzieś pod koniec listopada... 2009 roku :( Już mocno zaczynam się wkurzać - dziś na termometrze +19 0C a my zamawiamy butlę z gazem by nie ryzykować :cool: zimnych wieczorów, nie mówiąc, że bardzo tęsknię do kąpieli w swoim własnym domu :cool:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulacje gazu, ale nie ciesz się na zapas, chyba, że u Ciebie dostawca jest sprawny. Mamy umowę, rury w domu rozprowadzone, skrzynkę w płocie i co :jawdrop: i guzik z pentelką... ani widu, ani słychu a w marcu miał być. O prądzie nie wspomnę, bo już zapomniałam... miał być przeniesiony na stałę miesce ze skrzynką gdzieś pod koniec listopada... 2009 roku :( Już mocno zaczynam się wkurzać - dziś na termometrze +19 0C a my zamawiamy butlę z gazem by nie ryzykować :cool: zimnych wieczorów, nie mówiąc, że bardzo tęsknię do kąpieli w swoim własnym domu :cool:

Gosiu no ta pani co umawiała ekipę do montażu licznika to powiedziała, że ten gaz już jutro będzie :rolleyes: zobaczymy :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Przytelepałam się z nadarzyńsko - grodziskiej i podziwiam postępy:)Ależ poleciałaś dziewczyno szybko z tymi kaflami :jawdrop: To widzę ,że się zdecydowanie przede mną wprowadzisz :)

tak szybko to się nie wprowadzę :) chcę tylko dużo zrobić bo jak zwykle na lato znikam na długo a chłopu kluczowych decyzji nie zostawię :wiggle:

Pasiulka, dziękuję Tobie i Twojemu mężowi za to, że chcieliście mnie odwiedzić i że udało się Wam jeszcze Zuz@nkę namówić :)

Przepraszam, że w drodze powrotnej do Was nie wstąpiliśmy ale jeszcze nas nasi znajomi nawiedzili i w końcu bardzo późno wracaliśmy do domu.

Batko to my Wam dziękujemy za możliwość nalotu na Waszą piękną działeczkę i fajnisty domek :wave: pamiętajcie, że zaproszenie aktualne i zajedziecie następnym razem :) a do nas też przyjechali znajomi i impreza jeszcze trwa:wiggle: