Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki Mysia:)

znając tempo mojego męża i jego głowę po wczorajszej imprezie to będzie bliżej nieokreślona przyszłość:rolleyes:

się nie pomyliłam bo szafa nadal nie złożona :eek: małż był strasznie zarobiony - tyle dni do imprezowania :jawdrop:a jak wczoraj naszła go wena twórcza to była już 8-ma wieczór i okazało się, że wierteł brakuje :rolleyes: i tak szafa czeka cierpliwie do następnego weekendu:bash:

Gratulacje gazu !!!!

zazdroszczę ci :oops:

Ja też, gratuluję i zazdroszczę :)

I jeszcze rocznicy budowania gratuluje. Mam nadzieję, że następna to będzie z okazji wprowadzenia się :)

Bry dzionek :)

i dzięki Kochane:)

ale dziś fatalna pogoda, dopiero niedawno z Zuzą wstałyśmy i dzisiejszy plan to taki, że najpierw kawka i ploteczki u koleżanki a potem zabieram się za pakowanie zimowych rzeczy do wyekspediowania na budowę :yes:

Bry dzionek :)

i dzięki Kochane:)

ale dziś fatalna pogoda, dopiero niedawno z Zuzą wstałyśmy i dzisiejszy plan to taki, że najpierw kawka i ploteczki u koleżanki a potem zabieram się za pakowanie zimowych rzeczy do wyekspediowania na budowę :yes:

cześć Pasie :)

idealny plan na taką jesienną pogodę ;)

się nie pomyliłam bo szafa nadal nie złożona :eek: małż był strasznie zarobiony - tyle dni do imprezowania :jawdrop:a jak wczoraj naszła go wena twórcza to była już 8-ma wieczór i okazało się, że wierteł brakuje :rolleyes: i tak szafa czeka cierpliwie do następnego weekendu:bash:

a po co mu wiertła do tej szafy?:rotfl::rotfl:

przecie to nawet małym krzyżakiem idzie skręcić i z pomocą młotka oczywiście-oj chyba to nie była jednak wena.Jak ja mam wenę to i nozykiem do tapet skręcam ;):bash:, ale ja to ten tego co miałam mówic, troche walnięta jestem ;) i jak juz sobie coś do łebka wbije, to przepadło