Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bry wieczorek :)

jak dobrze, że ten tydzień się już skończył bo był baaardzo dotkliwy dla naszej kieszeni:bash: jeszcze tylko jutro do załatwienia kilka ważnych spraw i podjęcie paru kluczowych decyzji i budowa chwilowo idzie w odstawkę plus odwyk od forum :eek: muszę w końcu skupić się na podyplomie ;) bo za karę z wyjazdu do Cro będą nici;)

:goodnight:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a po co mu wiertła do tej szafy?:rotfl::rotfl:

przecie to nawet małym krzyżakiem idzie skręcić i z pomocą młotka oczywiście-oj chyba to nie była jednak wena.Jak ja mam wenę to i nozykiem do tapet skręcam ;):bash:, ale ja to ten tego co miałam mówic, troche walnięta jestem ;) i jak juz sobie coś do łebka wbije, to przepadło

widzę, że masz tak samo jak ja :lol2:. ja jak mam wenę, to do skręcania używam nawet metalowego pilniczka do paznokci http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/rotfl.gifhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/rotfl.gif

Pasiu za ile kupilaś WC Villeroy Subway 2.0. Dostałam wycene od jednej hurtowni, ale wydaje mi się , że przesadzili z ceną. :-(

Może być na priva....

Ja też jestem ciekawa, bo mam już trzy wyceny i każda inna...:rolleyes::lol2:

v

Cześć Pasikowa Rodzinko!:lol:

Pasiu za ile kupilaś WC Villeroy Subway 2.0. Dostałam wycene od jednej hurtowni, ale wydaje mi się , że przesadzili z ceną. :-(

Może być na priva....

Witaj Glamciu :)

kurcze ceny nie pamiętam, chyba coś koło 1250zł ale poszukam dokładnie - pamiętam tylko, że na allegro też można było w tej cenie znaleźc :yes:

Dobry ranek! Gratuluję gazu (dopiero teraz, bo nic mi nie przyszło, żadnych powiadomień). A o garderobie z Ikei też początkowo myślałam, tylko meble mi się nie chciały "wpasować", ostatecznie mam zwykłą na zamówienie...

Hejka Szuruś:)

ociepliło się u Was już trochę?

bo mój Tata w sobotę dzwonił z nad morza i podobno straszliwie zimno było :eek: co prawda on od Ciebie jeszcze jakieś 200km na zachód

Hejka Szuruś:)

ociepliło się u Was już trochę?

bo mój Tata w sobotę dzwonił z nad morza i podobno straszliwie zimno było :eek: co prawda on od Ciebie jeszcze jakieś 200km na zachód

Hej, hej! Niestety, nadal zimno, choć może się "trochę" ociepliło... dziś ma być 14 stopni.. :rolleyes: