Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek Pasiulko:)

Gratuluję odpieluchowania i odsmoczkowania:D

My się zabieramy za odpieluchowywanie jak tylko zrobi się na tyle ciepło, że będę mogła puścić Dominikę w samych gatkach. Mam nadzieję, że jak się parę razy obsika, to zobaczy że na nocnik fajniej. Od paru dni sygnalizuje zawsze kiedy zrobi siku i kupkę, więc już pewnie pora na pożegnanie pampersów.

Ale my za to mamy kłopot z cycem. Coś czuję, że czeka nas ostra przeprawa.

Ps Żałuj, że nie dotarliście w sobotę.

Buziaki

Doberek Pasiulko:)

Gratuluję odpieluchowania i odsmoczkowania:D

My się zabieramy za odpieluchowywanie jak tylko zrobi się na tyle ciepło, że będę mogła puścić Dominikę w samych gatkach. Mam nadzieję, że jak się parę razy obsika, to zobaczy że na nocnik fajniej. Od paru dni sygnalizuje zawsze kiedy zrobi siku i kupkę, więc już pewnie pora na pożegnanie pampersów.

Ale my za to mamy kłopot z cycem. Coś czuję, że czeka nas ostra przeprawa.

Ps Żałuj, że nie dotarliście w sobotę.

Buziaki

żałuję strasznie :( ale inne rzeczy chwilowo mi zajmują głowę :bash:

wiesz, ze mojej tak się podoba sikanie do nocnika, że jeszcze ani razu nie zrobiła w majtki, nawet jak jej zakładam pieluchę to i tak woła siku:yes: