Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulacje z okazji odsmoczkowania i odpieluchowania :yes: A na czym w końcu stanęło? łupek czy bazalt....?

dzięki Dobrosiu :) jeszcze nic nie wybrane, czekam aż brat podrzuci mi próbki do domu ale chwilowo chyba przerwa budowlana bo musze pracę oddac i wybywam na urlop a do tematu kamienia wrócimy dopiero w czerwcu :cool:

żałuję strasznie :( ale inne rzeczy chwilowo mi zajmują głowę :bash:

wiesz, ze mojej tak się podoba sikanie do nocnika, że jeszcze ani razu nie zrobiła w majtki, nawet jak jej zakładam pieluchę to i tak woła siku:yes:

pasie gratuluje odpieluszania i pozegnania smoczka, moja mała to siada na nocnik ale w pieluszce i mowi ze robi siku. niestety jak jej zdejme to juz jest po wszystkim...

tak jak Magi mysle ze poczekam do cieplejszych dni.

moze przy okazji Dnia dziecka udaloby sie spotkac z dzieciakami?

pasie gratuluje odpieluszania i pozegnania smoczka, moja mała to siada na nocnik ale w pieluszce i mowi ze robi siku. niestety jak jej zdejme to juz jest po wszystkim...

tak jak Magi mysle ze poczekam do cieplejszych dni.

moze przy okazji Dnia dziecka udaloby sie spotkac z dzieciakami?

ja jestem jak najbardziej za byle nie w ten weekend 29-30 maj, bo mamy rocznicę komunii.

Pasie, chcesz powiedzieć, że to słodkie dziecię z awatarku już z tornistrem do szkoły gania? :) eee, chyba mnie wkręcasz... no, chyba że to nie jest jedyne :)

nie jedyne, mam jeszcze Starszaka, 10- cio latka:yes:

a z avatarka to Zu :) w piątek skończyła 2 latka i właśnie siedzi obok i coś sobie śpiewa :jawdrop:

nie jedyne, mam jeszcze Starszaka, 10- cio latka:yes:

a z avatarka to Zu :) w piątek skończyła 2 latka i właśnie siedzi obok i coś sobie śpiewa :jawdrop:

w takim razie wszystkiego najlepszego dla Zu z okazji urodzinek :) 2 latka to piękny wiek :)

na awatarku Zu wygląda jak aniołek, a tylko oczka mówią: a ja coś spsociłam, aha :)

dziś faktycznie ranny ze mnie ptaszek, bo 5:10 byłam na nogach, jeszcze mało przytomna ale kurs na łazienkę obrałam właściwy ;)

ale fm godziny postów przekłamuje jak nic...

dzien dobry..paniom Elena musisz godziny ustawic w swoim profilu zdaje sie jesli widzisz godz wczesniej badz pozniej na czas warszawa kopenhaga zamiast eu zach :)w zaawansowanych ustawieniach profilu :)