Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

moja Zu to twarda sztuka nie poddaje się tak łatwo wirusiskom :D

z katarem jakoś sobie poradziła tylko na witamince C no i oczywiście maminej piersi :lol:

No własnie ja też w moc cycunia wierzą :lol:

Moja mała jak na razie (tfu tfu) odpukać nie chorowała, choć wokół tyle zarazków :roll: Staram się jednak nie zabierać jej do większych skupisk ludzi. Jeszcze się zdąży nachorować :roll:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chcę Cię straszyć ale ja nie wyrosłam, na jakiś czas mi się AZS uspokoiło a potem wróciło i co jakiś czas wraca :roll: :roll: :evil:

No kurcze :roll: a miałam nadzieję :roll: W każdym razie nie jest to już takie AZS jak wcześniej :roll:

Ja się żegnam :lol:

Ruszam jutro do Ursusa na ploty, a wcześniej z Wiką do dentysty :roll:

Dobrej nocki :lol:

Hejka :D

ufff już weekend, ja też się cieszę :p

mnie dziś pracowity dzień czeka, negocjacje z ekipą :o :o :o :D

potem droga krzyżowa.............. dosłownie, bo syn koniecznie chce iść do Kościoła, jutro też Kościół bo jakieś spotkanie przedkomunijne :roll: a w niedzielę msza za dziadka :roll: noormalnie świętsza od Papież a zostanę :D

Dzień dobry... i jak posżły negocjacje z ekipą.???

chyba dobrze :lol: tfu tfu żeby nie zapeszyć :D miło się rozmawiało i trochę konkretów ustaliliśmy :roll: ale to na razie tylko wstępne rozmowy :)

to nic nie mów ,żeby nie zapeszać.... :wink:, ale popieram zuz@nkę...bierz sie i omawiaj szczegóły..... i do budowy!!!!

Pasie ty też sanitariaty na okrągło

to chyba za sprawą wiosny i jajecznych świąt,

wszystko wam się teraz z jajcami kojarzy

To bardziej małża się upiera :roll: bo on sobie już dawno takie wymyślił :) a mnie się w gruncie rzeczy też podobają, a co najlepsze dziś mu cenami v&b sypnęłam a on na to: to się zapłaci :o luzik :D :D :D

Pasie ty też sanitariaty na okrągło

to chyba za sprawą wiosny i jajecznych świąt,

wszystko wam się teraz z jajcami kojarzy

To bardziej małża się upiera :roll: bo on sobie już dawno takie wymyślił :) a mnie się w gruncie rzeczy też podobają, a co najlepsze dziś mu cenami v&b sypnęłam a on na to: to się zapłaci :o luzik :D :D :D

no masz , podeślę Twojemu Mężowi mojego na przeszkolenie :lol: , niech go poduczy z takich textów :wink: