Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Berek:) Anuś,Gosiaczku, Rasiluku, Elenko, Malutka, Kamyku

co do przeprowadzki to data jej nadal nie jest znana ponieważ nie mamy wody i kanalizacji przez te chol.......e wody gruntowe:mad: więc wszystko stanęło i mam doła budowlanego i wszystkie tematy budowlane chwilowo olewam :p czekam tylko na koniec roku szkolnego i obronę podyplomówki i spadam z dzieciakami nad morze :D a małż niech z tym wszystkim męczy :yes:

moja Zu plażowiczkaDSC05663a..jpg

Cze :)

wczoraj miałam massakryczny dzień, wzięłam pierwszy raz nowy lek i miałam po nim mały odjazd :eek: odstawiłam lek i dziś jest znacznie lepiej:yes: chociaż osłabiona jestem po wczorajszym jak nie wiem:sleep:

a z wiadomości budowlanych to dzwonił dziś nasz Góral, że na razie nie przyjadą bo czekają na trzecią falę kulminacyjną :eek::jawdrop:a od jutra zabieram się za walkę z chwastami na działce bo to co zobaczyłam po przyjeździe leciuchno mnie poraziło:jawdrop:

Hejka, ale u Ciebie zmiany... to ja tak długo nie zaglądałam?? :rolleyes:

Ładne są te białe drzwi, przez długi czas podobały mi się takie + białe listwy, super!

mi się zawsze podobały :), potem stwierdziłam że chyba lepiej do klasycznych wnętrz :rolleyes:a ostatnio znowu do nich wróciłam, trochę je zmodyfikujemy i gra gitara:wiggle:

co za pogoda w mordę jeża:mad::mad::mad:

kontener do połowy wypełniony i co????? muszę chyba go przedłużyć i to do poniedziałku:rolleyes:

wybrałam drzwi zewnętrzne- wreszcie i chyba :rolleyes: jeszcze tylko zobaczymy czy fachowiec mnie nie zniechęci:cool:

jesień, normalnie jesień - nie dość, że deszcz to jeszcze zimno :(

u nas właśnie we wtorek zabrali kontener - już czwarty od czasu rozpoczęcia budowy i niestety nie ostatni, bo jeszcze sporo "skarbów" wykopałam w miejscu, gdzie były zwalane śmieciory - kopara łądując jedne zmieszała z ziemią inne. no i jeszcze sporo różności wala się po działce :evil:

jakie drzwi zewnętrzne wybrałaś? u mnie wewnątrz też raczej będą białe :)